Minigim38 Ssmyy_ tatlı biseyler yemek istediğinde marketlerde kedi bacağı (cevizli sucuk derler)varsa onlardan ye en azından faydalı 😊
semosko ben de 16 haftalık hamileyim 60 kg ile hamile kaldım 65 kiloyum şu anda ve doktorum kontrolde çok kilo almışsın makarna, pilav, şeker tüketme dedi. çok moralim bozuldu neler tavsiye edersiniz 😔
Gulsahponcik semosko diyetisyen ile devam etmeni öneririm canım 14 haftalık hamileyim 5 kilo verdim 😊
Gulsahponcik semosko evet online olarak devam ediyorum Mehmet Fatih kisioglu ilgileniyor online olmasına rağmen her soru sorduğum da cevap alıyorum ilgisi çok iyi
Nurbost Ssmyy_ ben de öyleyim ama tutmaya çalıssam da rüyalarıma giriyo. Doğumdan sonra artık napalım
1Boncuk iremcannn1907 mütiş ya darısı başıma inşallah bende böyle hızlı kilo veririm 31+5 haftalığım 58 ile başladım şimdi 69 kiloyum. Allah’tan boy uzun da sırıtmıyor 😂
Nurdanb Ssmyy_ doğum yapalı 3ay oldu toplamda 12 kilo civarı aldim normal bi kiloda bitirdim gebeligi dogum yapinca bebekti suyuydu plesantaydi 8 9 kilo gitti ama gerisi verilmiyor hatta emzirirken de kilo aliniyor dikkat edin almak kolay ama vermek çok zor ben son 1 1bucuk ayda aldim bütün kiloyu hatta son aylar daha hizli kilo alınıyor 😣 bide son 3 hafta acayip ödem oldum cok cok su için saglikla kucaginiza alirsiniz insallah