Misraaa Muratugcee ben de orda Doğum yapmayı düşünüyorum fakat irfan bey normal Doğum 900 sezeryan 1300 dedi bana
Muratugcee Misraaa hımm ama ben ayşin hanıma gidiyorum o kendisine özel fiyat veriyo sanırım 🤦🏼♀️ Bu kadar fark olmasıda anormal tabi
Cennetkokulum Çok pahalı hastanelerde var nolmal doğumu 2000 yapan da 400 yapan hastanede var istanbul esenyurtta aradaki fark ne acaba sancıyı mı paylasıyolar 7000 9000 TL olan hastaneler :)
Duyguserda Cennetkokulum evet canım ben çikolata yedim vişne suyu içtim buradaki önerileri dinleyerek resmen yüzü dönüktü doktor direk söyledi erkek diye 😌😌
Dhvfth Misraaa coooookkkkk memnunum haftaya doğumum var sezeryan olucam ve 9 aydır irfana gidiyorum 17 yıl önce erkek kardeşimi de annem irfanda dogurmus
Senos Deletedmom308 laf arasında bi kere bizim gebelerimize özel demişti ama sormadım emin değilim 🤷🏻♀️
Misraaa Muratugcee ben birkaç gün önce sordum değişiklik olmaz da dediğiniz gibi sizin doktorunuz ayrı fiyat vermiş olabilir
Gk-love Esrabzdmr brnim allianz sigorta 10 kere muayene ve 10 kerede gebelik için muayene olma hakkım var.. muayene ücretlerim 15₺.. tahlil filan ücret ödemiyorum.. doğum %100 karşılıyor.. Geçen sene sigprtayı 967₺ yaptırdım bu senede 1250₺ civ yaptırdım..
Misraaa Dhvfth benim kayınvalidem de irfanda Doğum yapmış ben irfana bir iki kez gittim çok iyi bilmiyorum ama sinirli biraz sanki
YusufEnes Senos bende İstanbul Reyap a gidiyorum ve normal Doğum 2600 sezeryan 2950 oldu bu ay itibariyle sadece Doğum parası normal odalar için bu da ☺️ Siz Petek hanıma gidiyorsunuz sanırım ☺️
Senos YusufEnes evet Petek hanım benim doktorum 😌 Ocak’ta olacak benim Doğumum da yeni fiyatlar Petek hanımda böyle 🙄😲 sizin doktorunuz kim 🤷🏻♀️
Sumeyyye MorKelebek özlem hanıma gidiyorum pek memnunum denemez tatlı birisi ama pek konuşan açıklayan birisi değil