Duyguserda Busraarslan Zehra hanım en son bu Cuma gittim bayağı yoğundu doktor iyi güzel de hiç gülmüyor sizede öyle mi 😢
Melisakoca Yenianne34 Pendik bölge hastanesi ilk doğumumu orda yaptım hastaneden de doktorumdan da çok memnunum. Normal doğum 1500 sezeryan 2000 tl. Doğum yapalı 3 sene oldu hala fiyat aynı 3 sene öncede bu şekildeydi. Üstelik doktorum bana indirim yapmıştı 1000 tl vermiştim yani fiyatta indirim yapıyo. Doktorum Cüneyt Uzun.
zgepolat elifiii güneşlide oturuyorum. Medicine hospitaldan herkes çok memnun. Üniversite hastanesi oldu bu sene kadrosu iyi fiyatlarda orta düzeyde bir araştır istersen. Hem halkalıya da yakın.
elifiii zgepolat tesekkur ederim, gokturkte oturuyorum aslinda. Sadece halkali acibadem de sgk geciyor diye orayi tercih edecektim ama o bile pahaliya geliyor. Bir yerler bulacagiz bu civarlarda.
Kbraldemr zgepolat bende oraya gidiyorum doktorum Yasemin hanım. Ama Doğum ücretlerini araştırmadım henüz bir bilginiz var mı fiyat konusunda
Busraarslan Duyguserda bnde cuma gittim tesadufe bak evt hiç gülmüyo ya başkada bzmm buralarda kadın doktor yok mecbur gdyrm kendide asistanıda aynı
tugceee10 Ferrr yok cnm keske oyle olsa. Sadece dogum ucretleri, anlasmali firmalar var ama onlar da cok pahali odayi kendimiz susleriz diye dusunduk, fotocu da daha uyguna ayarlanir disaridan.
Senos YusufEnes evet Petek hanım benim doktorum 😌 Ocak’ta olacak benim Doğumum da yeni fiyatlar Petek hanımda böyle 🙄😲 sizin doktorunuz kim 🤷🏻♀️
YusufEnes Senos Mehmet Alicik benim doktorumda onunla yeni fiyatları yazdığım şekilde tüm hastane için geçerli bu fiyat süsleme , fotoğraf çekimi hariç zaten onları da eklersek kapısının önünden geçmeyelim hastanenin🤣
Gurseda Yenianne34 medillife hastanesine basladim bende normal Dogum 920 sezeryan 1600 canim diger hastaneme gore gayet uygun geldi
FatmaOrhan Gurseda hangi medilifi Beylikdüzü mü ben de oraya gidiyorum 2 hafta önce sordum hayta post bile açtım sezeryan 1875 ve nakit ödeme
FatmaOrhan Gurseda ayrıca sadece bir gece yatış var sezeryanda bu konuda çok kötü doktor iyi olduğu için gidiyorum yoksa hastane işi yokuşa sürüyor sadece kredi kartı geçmeyen hastane mi olurmus
Duyguserda Busraarslan ismini hatırladım o yüzden söyledim canım senden sonra ben muayene oldum 😌😌 doğumda iyi olsun da gerisi önemli değil
Misraaa Dhvfth benim kayınvalidem de irfanda Doğum yapmış ben irfana bir iki kez gittim çok iyi bilmiyorum ama sinirli biraz sanki
Yasemen Yenianne34 bende defne hanıma gidiyorum fiyatlar 6 ay önce Sezeryan 1800 dü ne çok artmış birden
Dhvfth Yenianne34 canım 500 evlerin arnavutkoydeki şubesine gdyorum ben ordaki doktordan bahsediyorum doğum hanesi olmadigi icin 500 evler şubesinde yapicam dogumu ama ben sezeryan olcam ve esenler kadın dogumda olmaya karar verdim devlet orası sadece kadın doğum ve çocuk üzerine bu hastahane bu
Fbd Yenianne34 zorunlu sezeryanla isteğe bağlı sezeryan arasında ki fark neymiş ço merak ettim Allah İçin ya pamuklara mı sarıyorlarmış isteğe bağlı da resmen soygunculuk