Sinem94 EZeynepKkAkaln bi kaç ay önce burda bi postta okumuştum 6900 yazmıştı şimdi artmıştır mutlaka muayenede çok arttı doğum da artmıştır
Mltmstf Memorial Hizmet Hastanesi Normal doğum 4.500 Normal doğum epidural 5.550 Zorunlu sezaryen 5.650 Zorunlu sezaryen epidural 6.000 İsteğe bağlı sezaryen 6.450 Bu benim gittiğim doktorun doğum fiyatları.
hamdipinar Sakaryali54 bende gazı mahallesi Medicana plus özel hastaneye gdyrm normal doğum 750 sezaryana 1700 demişti yılbaşından sonra zam gelir ama büyük ihtimal
BBusraa haticestc 2000miymiş sezeryan Doğum. İnternette Doğum ücretlerinde 4000 tl yazıyordu. 2000e çok sevindim diyebilirim şu an 🙈
BBusraa Gulsen1989 ben 3 sene önce orada Doğum yaptım ne gibi olumsuzluklar okudunuz acaba🙄 kısmetse martta tekrar orada Doğum yapacağım ☺️
Zeliha61 Lüleburgaz özel Balkan hastanesinde Doğum ücretlerini bilen var mı arkadaşlar ? 😍🥰 fazla yorum var arada yazan varsa bile göremedim
Merobebe Yenianne34 esenler evicenna da sertan Aksu var tavsiye ederim ve Doğum ücretleri de 1400 tü diye hatırlıyorum bi arayın sorun fiyat. Hamileliğimin başında İstanbul daydım sertan beye gidiyordum
mucizem_0809 Yenianne34 zorunlu sezeryanlarda fark ücret almaya hakları yokmuş hastanenin bilmediğimizden herşeyi geçiriyolar nasıl olsa ödicekler diye