Haticesonmez Yenianne34 ben anadolu yakasında oturuyorum. Ersoy hastanesinde normal doğum sigortalı 1000 tl sigortasız 1300 tl demişti 3 ay önce falan. Ilk zamanlar özelde düşünüyodum istiyodum ama şimdi ona verecek param yok malesef devlete gidicem artık. Ama sizin söylediğiniz fiyatlar nedir ya ne kadar pahalı öyle
HakanAcar Bursa pembe mavide sezeryan 7000 tl den başlıyor doktoruna göre de fiyat değişiyor kızlar Bursa’da dogum yapmayı düşünenler gözü kapalı gidebilir bebek yoğun bakım ünitesi ve kadrosu açısından cok sağlam bir ekip var nasipse ocakta bende orda Doğum yapacağım
Kelebegimm Yenianne34 ben ümraniye hisarda yaptım. Normal 950, sezeryan 1200, isteğe bağlı sezeryan 1400 sanırım onu tam hatırlamıyorum. Çok memnunum. Hem konforlu, hem personeli ilgili hemde fiyatlar uygun..🤗
Ssseval Kelebegimm ben hisarı pahalı hastane sanıyodum 5000 den aşşa değildir ye gitmedin hiç hastaneye
Ozge1008 Masal03 bi tandığım yeni doğum yaptı bir ay falan oluyo. 1600 demişler devamlı aynı hastaneye gittiği için 1300e indirmişler. Bana öyle dedi canım🤷🏻♀️
Kdkdjslsmcnnfnddn Sum0303 orası fiyatını hiç değiştirmedi diye duymuştum ben Erdem hastanesi zam yapmadı fiyatlara
ttubaa YusufEnes bende mehmet alicik yada dilen hanımı düşünüyorum nasıl memnunmusunuz hastaneden doktordan
ttubaa Deletedmom308 ne yaptınız başka hastane araşttırdınızmı benimde mayıs sonu doğum nasip olursa medilife gittinizmi
Deletedmom308 ttubaa bi türlü gidemedim medi life a. Önümüzdeki hafta gidicem inşallah. Mimar sinan devlete gidiyorum ayda bir çok memnunum doktordan
Maya311214 BehiyeGrel ben de şişlide bir kliniğe gidiyorum Doğumhanesi yok kesin floranse da doğurtacak beni 6bine bay bay diyeceğim desene
Duygusss Yenianne34 Canım ben Çağlayan’da oturuyorum ama doktorum Bağcılar’da olduğu için sırf doktorum için oralara gidiyorum. Normal doğum 800 tl zorunlu sezeryan 1000 tl isteğe bağlı sezeryanı bilmiyorum. Hastane hakkında fikrim yok ama doktorumdan çok memnunum yakınsan bi uğra derim. Muayene ücreti de 50 tl 😊 Rabbim yardımcımız olsun 🙏
Bilgeklc Gulsen1989 ben şuan 20 hafta 4 günlüğüm hamileliğimi öğrenmeden öncede gidiyordum şimdide giidyorum doktorum dilek pınar özer şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım ben çok memnunum diğer doktorları bilmiyorum gerçekten ama benim doktorum gerçekten çok iyi
2405 Yenianne34 benım kıde İzmit Cihan hastanesi 2500 normalde sezeryanda memurlara %10 indirim tabi Ocak’ta değişecek ne kadar olur bilmiyorum 🤷♀️