Lunacim Ozlemclskn maşallah çok güzel olmuş, beklenmedik anda hamileliği öğrenmekte ayrı bir güzellik olmuş 🥰 bana da nasip olur inşallah 🙏🏻😊
Mamacita1 Lunacim Ağustos sonunda kimyasal gebelik geçirdim ve Eylül ayında tekrar hamile kaldım şu an 15 haftalığım 😇 Eğer kimyasal gebelik geçiyorsan hiç sıkıntı yapma ben çok üzülmüştüm ama ardından hemen hamile kaldım daha çabuk oluyormuş o şekilde hamile kalmak bende görmüş oldum 😊 Allah’ım en hayırlı zamanda size ve isteyen herkese nasip eder inşallah bu duyguyu yaşamayı 🌸🤲🏻
Lunacim Mamacita1 maşallah Allah bağışlasın🧿💐 kimyasal gebelik geçirdim kanamam bitti yumurtalama dönemindeyim. umarım benim de bu ay sağlıklı gebelik olur 🙏🏻🥰
Tusami Lunacim mayısta kimyasal gebelik oldu temmuzda tekrar öğrendim yani kimyasalın kanaması bitti, bir adet gördüm o kadar, şimdi 21 haftalık olduk, darısı tez zamanda nasip olsun sana da 🤲
Lunacim Tusami aminn inşallah 🙏🏻 Allah size de sağlıkla bebişinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻 🥰
Kivircikkuala Lunacim ben rahim filmi çekindim 1,5 Senedir olmuyordu meğer iki tüpüm de tıkalıymış. Üçüncü ayındayım daha nasip olmadı
Maysaamoms5 Lunacim 2 kimyasal geçirdim 4 ay arayla temmuzda hamile kaldığımı öğrendim 20+1 günlüğüz ♥️ rabbim gönlüne göre versin canım 🤲🏻
Kivircikkuala Lunacim İnşallah canım o kadar yıprandım ki bu dönemde anlatmam çok zor geliyor artık 🥲
Eceee Lunacim ben evlendikten sonra ki ay adet olmayınca kan verip hamile olduğumu öğrendim sonra doktora gidip ultrason ile bakılınca doktor hemen söyledi kimyasal gebelik diye evliliğin ilk aylarında çok normal rahim kendini hazırlıyor kendiliğinden adet olursun dedi olup bitince kontrole gel dedi olduktan sonra gittim parça v.s varmı diye yine baktı sorun yok dedi sonra ki ay adet oldum 4. Ayda tekrar oğluma hamile olduğumu öğrendim oğlum şimdi 4,5 yaşında