Lunacim hamileliğim 3 eylül tarihinde kimyasal gebelikle sonuçlandı. Yani adet gibi kanamam oldu. Zaten kimyasal gebelik öyle bir şeymiş. İdrar testinde silik de olsa pozitif çıkmıştı bir kaç kez yaptım.3 eylül tarihinde kanamam oldu ama öyle düşük gibi ne parça geldi ne ağrım oldu sadece adet olmuş oldum.hastaneye gittiğimde kese falan yoktu. Kan testim de 6 çıkmıştı yani aşırı düşük yok gibi bir şey. Sonra 1 ay içinde adet bekledim , 1 ayı geçince internetten araştırdım “kimyasal gebelik sonrası adet ne zaman oluyor” diye. Tarihi geçtiğinden şüphelendim ve çok fazla midem bulanıyordu. Sanmıyorum ama bir test alayım dedik eşimle sonuç Net bir şekilde Hamileydim. Ve şu an Allah a şükür 14 haftalığız. Aklıma bile gelmemişti. tahlil yaptırmayı tedavi olmayı düşünüyordum. Kan pıhtılaşması vardır belki diye . Çünkü geçen sene bir düşüğüm olmuştu. Sonra doktora gittim ve 6+4 hamileymişim kalp atışları duydum şok oldum 😀 o kanamamın başladığı tarih son adet tarihi kabul edildi. Durumları doktoruma anlattım hafif de lekelenmem olmuştu o ara , kan sulandırıcı iğne verdi her gün yapıyorum ve progestan kullanıyorum.
Diyeceğim o ki kimyasal gebelikten hemen sonra bile hamilelik mümkün :) ben 1 adet dönemi bile geçirmemiş oldum. Tabiki bilerek olan bir şey değildi düşük sonrası çok dikkat etmedik nasıl olsa olmaz daha toparlanıyor vücut diye.Tabiki Allah’ın takdiri her şey