canparcam72 almilakusunannesi daha önceki belirtilerin nasıldı canım bende suan 39+3 günlüğüm suyum ve nişanım gelmedi ama kasılmalarım ve bel agrim var
almilakusunannesi canparcam72 bende sadece rahimde sızlama oluyor daha başka bişey yaşamadımm. Doğumum 38+4’te olacağı için çatı muayenesi oldum 37.haftada o zaman 3 cm açıklığım vardı. Büyük ihtimalle açıklık artıyor ondan sızlama var, bugün de nişanım geldi
slmcnm2503 almilakusunannesi doğumdan 2 hafta önce geldi nişanım benimde sızlamam olmuştu doğum sancısıysa anlamamak mümkün olmuyor zaten tabi herkesin acı eşiği farklıdır dakika tutun 5 dkde bir olunca doktora gitmenizi öneririm dinlenin geçmezse mutlaka takip edin 🌸 sağlıkla kavuşun bebeğinize 🥰
almilakusunannesi slmcnm2503 sızlama baya uzun sürüyor en az 10dk ondan sancı olduğunu sanmıyorum😓 çoook teşekkür ederim 🥰
ftmdyn22 almilakusunannesi bende 37+5 oldum dün biraz kahverengi leke gördüm bide rahmimde aşırı baskı ve batma hissi var sanki böyle bir şey düşecekmiş gibi hissediyorum bide sabahları mide bulantısı var acaba Buda doğum belirtisimi ama sancım yok🙈
almilakusunannesi ftmdyn22 bende senin gibiyim bi tek bulantı yok işte😅 umarım öyledir. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallaah🥹
canparcam72 almilakusunannesi ben hiç çatı muayenesi yaptırmadım arada rahımde sancı benımde oluyor arada ama
slmcnm2503 almilakusunannesi doğum sancılarını anlarsın kuzum anlamaman imkansız gibi bişey bebeğin hareketleri de gayet aktif oluyor sağlıkla gelsin miniğin inşallah 🌸
canparcam72 almilakusunannesi 39+ mide bulantım çok fazla arada dışlamalarım oluyor belim ağrıyor ama ne nisan var ne su
ssalihaemin almilakusunannesi bende 38 + 2 yim dün alttan muayene oldum ve bel ağrım vajinada kemik ağrısı hissediyorum yani çözemiyorum da ne su var be nişan gelmesi ama ağrılarımda düzensiz ay ben çok korkuyorum anlayamamaktan 🥺
almilakusunannesi ssalihaemin resmen en büyük korkum oldu herkes anlarsın diyor bakalım anlayabilecek miyiz😂
ssalihaemin Kızlar birde şunu merak ettim sorayım bari bebek haraketler nasıl oluyor doğum yaklaşınca haraket ediyorlar mı yoksa hiç haraket etmiyorlar mı?
almilakusunannesi ssalihaemin ben çatı muayenesinden çıktıktan sonra çıldırdı benim kız dedim geliyor galiba ama gelmedi
ssalihaemin sayre gerçekten değişik bir durum insan anlayamıyor şuan bebek hareketleri gayet iyi ama bel ağrısı vajinaya batma kemiklerde ağrı ara ara geçiyor fakat bel ağrısı aynı 🥺
ssalihaemin almilakusunannesi bebek haraketleri oldukça iyi oluyor o zaman öyle mi yani ay kestiremiyorum gerçekten çok korkuyorum çözemiyorum da haraketlerde gayet iyi azalan felanda yok doğumdan da korkuyorum biraz tedirginlik aldı beni 🥺