almilakusunannesi Kızlar az önce nişanım geldi. 1 saattir kasıklarım sızlıyordu zaten bişeyler olacağını anlamıştım. Ama sancım yok. Ne yapsam bilemedim
slmcnm2503 almilakusunannesi doğumdan 2 hafta önce geldi nişanım benimde sızlamam olmuştu doğum sancısıysa anlamamak mümkün olmuyor zaten tabi herkesin acı eşiği farklıdır dakika tutun 5 dkde bir olunca doktora gitmenizi öneririm dinlenin geçmezse mutlaka takip edin 🌸 sağlıkla kavuşun bebeğinize 🥰
almilakusunannesi Civciv08 daha önce sancımı hiç hissetmedim bu sızlama sancı olabilir mi onu bilmiyorum
Civciv08 almilakusunannesi bel ve kasık tarafından olcak doktorum gercek sogum sancısı farkedilmicek gibi diyil agdet agrısı gibi başlayıp şiddetlenecek diyodu bi de kuzu bi uzan azcık dinlen gercek sancı ile yalancı sancıyı öyle analrsın yalancı sancı dinlenince gecer
Nimetkayseri1438 almilakusunannesi evet o da bi sancı rahim ağzı acilmaya başlamış ondan gelmiştir bi gidip muayene okun çünkü o nisan rahim ağzında tıpa görevi görüyor enfeksiyon kapmasini engelliyor
almilakusunannesi Civciv08 regl sancısı gibi şuan. Biraz dinleneyim artarsa giderim o zaman doktora. Teşekkür ederiimm
almilakusunannesi Civciv08 tamam öyle yapayımm. Pazartesi yatışım olacak belki kendi sancımla girerim doğuma🥹
ssalihaemin almilakusunannesi bende 38 + 2 yim dün alttan muayene oldum ve bel ağrım vajinada kemik ağrısı hissediyorum yani çözemiyorum da ne su var be nişan gelmesi ama ağrılarımda düzensiz ay ben çok korkuyorum anlayamamaktan 🥺
Defneninannesi- Ilk hamilelegimde venimde nisan gelmisti ve az azda suyum azalmisti beklemeyin gidin bebek enfeksiyon kapabilir yadada suyunuz azalabilir bi muyane olun doktorunuz be derse ona gore yol alin benimde sanci yoktu
almilakusunannesi Defneninannesi- bugün kontrolüm vardı ondan pek gitmek istemiyorum. Sordum doktora da özellikle nişanım gelirse geleyim mi diye oda gerek yok suyun gelmeden sancıların çoğalmadan gelmene gerek yok dedi. Ondan emin olmak istiyorum sancım var mı acaba diye
canparcam72 almilakusunannesi daha önceki belirtilerin nasıldı canım bende suan 39+3 günlüğüm suyum ve nişanım gelmedi ama kasılmalarım ve bel agrim var