Tiredmother nasıl yani canım anlamadım ilacı kadın dogumcun mu yazdı? Hangi hastane ve doktora gidiyorsun acaba sen canım ? Dahiliyeye yönlendirdiyse O da endokrine yönlendirmez umarım seni Avrupa yakasında sıra yok devlette özeller de aşırı pahalı ama bulamazsam özele gideceğim mecburen
    benim 3.21 di max. degerlerin altinda ancak gebelikte tedbir amacli 2.5 ustu olunca ilac basliyoruz dedi kadin dogumcum ama muhakkak endokrin dr una gorun bi sknti olmasin dedi. endokrine de gttim 1 ay icinde ztn 1.22 ye dusmustu degerim hamilelige bagli bu durum hamilelik boyunca takip edip ilac kullanicaz sonra ztn degerlerin yuksek degil dedi. ama hem kadin dogumcum hem de endokrin sabah baska hic bir ilacla birlikte alma dedi. bir de yuzde100 kesin olmamakla birlikte yuksekliginde zeka gelisimini etkiledigi dusunuldugu icin 2.5ustune ilac veriyorlarmis. zararli hic bi durum yok ilaci kullanmakta. bu arada euthrox 25mg iciyorum bnde
    kizbebekannesii şafak hastanesi Ayşin hanım yazdı canm, dahileyeye yönlendirdi randevum ekim sonunda gideyim ona göre hareket edicem. Dahileyenin yönlendirdiği bölümlerde mi randevu yok ? Onu anlamadım
      Tiredmother endokrinde yok canım sen nasıl hangi hastaneye alabildin endokrine ben arıyorum 182 yi yok diyorlar sen hangi hastaneye aldın ve ne kdr zaman sonraya verdiler ?
        kizbebekannesii endokrin olarak söylemedi bana dahileye dedi daha gitmedim ama Sultangazi Lütfiye Nuri burat a aldım endokrin derse de farketmez valla bi kan tahliline Üsküdar’a gittim Zeynep Kamile. Yeter ki sorun çözülsün her yere giderim. Çapa da flan yok mu randevu endokrine
        kizbebekannesii ben ozelde endokrine gittim ona ragmen 1 ay sonraya sira verdiler ama sonradan ogrendim kiii devlette dahiliyeye gidersen seni endokrine sevk ediomus arada bosluktan sevk hastasi olarak yakin tarihe randevun oluyormus..
          guliz35 ya ben de öyle bişi olmuyor sevk hastası diye cunku ztn endokrıne devlette kımse dırekt randevu alamıyor kı herkes sevk hastası canım ama bakalım ozele gıdecegım bu gıdısle
          Aysehatun bende kullanıyorum ama aynı saatte kullanmakla ilgili bi bilgim Yok doktorum böyle bişey söylemedi önemli olan aç karına ve yarım saat beklemek aynı saat olmasına gerek Yok hatta ben yarım saatten fazla bekliyorum
            Tugba92 üzülme canım allah yardımcımız olsun ben bi önceki bebegimde öğrendim tiroid hastası oldugumu o zamandan beri levotiron kullanıyorum 5 sene oldu kahvaltıdan yarım saat önce hapını icmelisin kan hapıyla birlikte icilmeyecek bunların dışında korkulacak bişey yok tedavisi var ya buna şükür ya oda olmasaydı. oyüzden kendini ve bebeğini sıkıntıya sokma..
              Elif54 ayy Allah razı olsun sizden ben hep diyodum keşke tecrübeli bitiş çıksa yazsa diyodum daha önceki bebeğimde çıktığını öğrendim dediniz tiroid için hep düşük yapar yada zeka geriliği bebeğiniz de inŞAllah bi sıkıntı yoktur hani
                Busu48 kaclik kullaniyosun canım her sabah 2 tane bende ondan kullanıyorum önceden 50 mg kullanıyodum hamile kalınca doktor henen dussun diye 100 luk verdi 2 gün kullan sonra 75 lige geç dedi şuan 75 mg kullaniyorum
                  Lavinia1924 benim ilk başta 6.97 çıktı 5 gün sonra tekrar test yapmak zorunda kaldım 4.08 çıktı 1 ay sonra 3.21 çıktı eutgyrox 50 hafta içi 5 gün euthyrox 25 hafta sonu kullanıyorum normal mi sizce bende bazen korkuyorum
                    Aybuke5 yavaş yavaş düşecek canım bende pazartesi sonucu alcam insalllah dusmustur korkma içini ferah tut ilacı hic aksatma
                    Aybuke5 yok canım 5 yaşında şimdi şükürler olsun hiç bir sıkıntısı yok ne zeka geriliği ne fiziksel olarak hiçbirşey yok hamd olsun.o zaman yeni öğrendiğimde çok üzülmüştüm zeka geriliği olurmu diyo çok sıkıntı yapmıştım ilacımi düzenli kullandım ve duayı elden bırakmadım suan yine hamileyim 26. haftadayız insaAllah buda dogdunda tiroidlerden kaynaklı bi sıkıntı yasamayiz diye umud ve dua ediyorum bunun içinde her sabah düzenli hapimi kullanıyorum.sende ilacını kullan kendinden çok bebeğin için..Dua en büyük silah bunu hiçbir zaman unutma..
                      Elif54 teşekkürler canım Allah bebeklerimizi sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
                        Aybuke5 benim doktorum her sabah aynı saatte almalisin daha etkili o zaman dedi ve kahvalti icin 45 dk gecicek dedi ben boyle yapiyorum 6 aydir cok sukur bi sorun yok degerim gayet iyi