Bende de var gebelik şekeri, doğuma 4 günüm kaldı çok şükür. Benim diyet bildiğin aç kalmak, yukarıda paylaşılanlara özendim. Sadece kahvaltıda bir dilim ekmek yiyebiliyorum, ekmek, yanında 3 zeytin, bol yeşillik domates salatalık, 2 yumurta, çeyrek avokado, beyaz peynir, sucuk yasak yazmışlar evet ama ben doğal yani market sucuğu değilde kasap sucuğu çok yedim şekeri artırmıyor. Zararı olacağını da düşünmüyorum güvenilir yerden alıyoruz. En azındsn ağzıma güzel bir lezzet giriyor arada. Sonra ara öğün 10 badem veya 7 kaju veya bu miktarda çerez veya wasa üzerine şekersiz fıstık ezmesi üstüne çeyrek muz dilimi, öğle yemeğinde 7 kaşık zeytinyağlı sebze, 1 kase salata, ayran veya sebze yerine 5 köfte veya 200 gram et, sonra yine ara öğün avuç içi kadar meyve veya çeyrek ekmekle beyax peynir, sonra akşam yemeği öğlenle aynı, arada bulgur pilavı da 3 kaşık yenebilir. Ekmek tam buğday veya çavdar olmalı. Şeker asla yasak, beyaz un tamamen yasak, ben insülin de vuruluyorum, şekerim bu şekilde düzene girdi ve her gün 1 saat kadar yürüyüş