aybukekurt55 Merhaba, normalde pek yazmak istemiyorum ama size umut olur belki. Eşimle evliliğimizin 6.ayından itibaren çocuk istiyorduk ama bir türlü hamile kalamadım. 3.yılımızda tedaviye başladık ancak herhangi bir sorun yoktu ikimizde de buna rağmen doktor beklemek istemedi Aralık ve Şubat ayında iki kez aşılama yaptırdık ikisi de tutmadı. Eylül ayında tüp bebek yapalım deyip 3.aşılama için devam etmedik. Çok zor dönemlerden geçtim. Bilmiyorum etkisi var mı ama nisan ayının sonunda pharmaton kullanmaya başladım. Öğretmen olduğum için okulda çok yoruluyordum takviye olması açısından bir de folik asite devam ettim. Mayıs ayında kendiliğimden gebe olduğumu öğrendim. Şu an 31 haftalık hamileyim. Bu süreçte hem psikolojik olarak kendinize olumlu mesaj gönderin hem de ilişki sıklığını arttırın. Normalde haftada 1-2 kez birliktelik yaşarken Mayıs ayında bu rakam 3-4 oluyordu çünkü Eylül ayına odaklandığımız için çocuk düşünerek hiç yatağa girmedik. Bir de dediğim gibi psikoloji çok önemli. Sürekli kendinize ben hazırım, bebeğim seni bekliyoruz diyerek mesaj gönderin inanın evrenin enerjisini bile hissediyorsunuz .. Tabi bol bol dua etmeyi de unutmayın. İnşallah o mutlu haberi sizde alırsınız 🙏🏻