Byrvo hahah sinirim bozuldu yemin ederim bu kayınvalidelerin herhalde baya çoğunluğu aynı yerden huydan, bizimde aramız normaldi ayda yılda bir görürdüm sonra bi anda her gün her gün off benimki de tutturdu daha 2 günlük anneyim bebek benimle yatsın siz rahat uyuyun falan demeye bebek ağlıyor pat odada bitiyor yanında götürmeye çalışıyor eşimin izni bitince uykusuz kalmasınmış kadın baya bize yerleşecekti bi düşünsene zaten uykusuzluk yorgunluk ağrı sağlıklı düşünemiyorum eşime üzülüyordum çağırma dedikçe her gün birilerini çağırıyordu kendi evi gibi ona ağlıyordum öyle bi baskı yaptı ki ben önemli değildim sanki annen gelmesin ben kalırım diyordu bi gün o bi gün annem geliyordu sonra bu olaylar olunca eşimle konuştuk gelmenize gerek yok diye ama açık söyleyeyim kayınvalidene sinirin geçmiyor benim de tüylerim diken diken hala telefon çalıp onun adı yazıyorsa ben iptal 😂 en basiti kuzum hepimiz bu yollardan öyle Böyle geçiyoruz demek ki yaşananlar illa benzer o yüzden sabret geçecek geçecek bak 26 günlük anne olarak söylüyorum güzel düşün çok zor biliyorum ama geçecek bir iki haftaya ❤️