Birhayalimvr Bfduam Bfduam fsh 6.62di canim polip alındı bugün ama bayitmadan yaptılar öldüm resmen ama bende şöyle bir durum oldu bende 1 tane var sanıyorduk rahim filminde 1 tane cikinca doktor bayiltmaya gerek yok uyuşturur aliriz 15 dk dedi ama öyle olmadı bir baktılar 5 6 adet vardı 30 dk sürdü ama cok acı sancı oldu zor dayandım halada kalmış olabilir dedi 2. Operasyon gerekibilirmis adet olup kontrole gidilince bakcaz
Bfduam Birhayalimvr be mübarekler madem fazlaydı tamamen uyutsalardı. Geçmiş olsun. Ilginç di mi filmle gerçeğin uyuşmaması. Alttan muayenedede mi ultrasonda 1 tane çıkıyordu?
Birhayalimvr Bfduam evet anım rahim filminde 1 tane gözüktü oda 1 cm altındaydı zaten bu diğerleri çok küçükmüş ondan gozukmemistir dedi doktor histeroskopide kamerayla girdiği için ne var ne yok gözüküyor bende şok oldum 1 tane yok dediklerinde
aysebaday61 Merhaba ben amh değerim 0.45 ile 3 defa hamile kaldım hemde normal yolla ümitsizliğe kapılma Allah ol der olur
Artu Bfduam İlaçsız adet olmuyordum menapoza girmiştim.Her gün yumurta avakado süt mevsim meyveleri her yemekte bol yeşillik yedim. Suyumu içerken içine 10 damla üzüm çekirdeği yağı koydum.Chia,keten tohumu kahvaltıdan eksik etmedim mesela kefir içiyordum her gün içine bir çay kaşığı chia yada keten tohumu karıştırıp içiyordum.D vitamini damla kullanıyordum ek olarak bide Faya organik balını.
Bfduam Artu merhaba tekrardan:) keten tohumu, üzüm çekirdeği yağını, d vitaminini kim önermişti? Hamile kaldığın aylarda adet oluyor muydun? Fsh yine 80 lerdeyken mi hamile kaldın? Yumurta Dr gormedi demiştin oluştuda mı hamile kalabildin dersin?
Artu Birhayalimvr Rica ederim canım faydasını görürsün inşallah görmezsen dediğim balı kullanırsan çok faydalı olur 6 aylık olduk biz kızımla bin şükür
Artu Bfduam Geçende detaylı ultrasona girdik.Perinataloğa gittik ve adam bir dakika boyunca yüzüme baktı normal yolla nasıl olur gibisinden.Tup bebeğini kim yaptı diyor inanamıyor.Ol der ve olur bilimin yetersiz kaldığı tek şey duadır
nicolenico Bfduam denedim bile diyemem bebek yapmayı. Şansa bala hamile kaldım. Doktor myomlarin var onlar engel olabilir alalım onları demişti onlar da sıkıntı çıkarmadı.
Artu Bfduam Yumurta kalitesi arttıran,yağlar besinler yazarak internetten buldum.. Hayır tamamen menapozdaydım. FSH 8.44 e düştü kullandığım bal sayesinde o ay hamile kaldım Demekki fsh düşünce yumurta da ortaya çıktı hamile kaldım çünkü küçücük yumurtalar varmış gözle görülmeyen yani ultrason cihazıyla görülmeyen balı aldığım sayfanın sahibi eşi de kendisi de eczacı varsa çıkacaktır değerler düştükçe demişti
Artu Bfduam Menapozlu bir hastanın doğal yolla hamile kalmış olabileceğine tabiki.Tibben imkansız birşey bu
Bfduam nicolenico akıntı olmuyor yumurtlamada pek di mi? beslenmene dikkat ermiş miydin, çok su, yeşillik ekmeksiz vs. Dr tüple olmaz derken üzülüyor insan di mi? Degerlerimiz aynı nerdeyse yunurta sayımız bile. Bana yüzde 1 ancak dediler bu değerlerle.
61lazkizi61 Bfduam yok canım ben hiç aman akintim çok yumurtlama oluyor diyemedim malesef çünkü yumurta ya olmuyordu ya çatlaması kist oluyordu
Artu Zeyno800 Beslenmeme de çok dikkat etttim hergun iki yumurta, avakado,bolca yeşillik ve Koenzim Q-10 vitamini almayı unutmayın her yerde satılıyor
Artu Zeyno800 Evet evet bende normal adet diye bişey yoktu.Cyclo progynova kullandım adet için hem gebe kalmaya da engel değil aksine yardımcı