Sinem94 Moommyyy ben öğrendigimden beri kullanıyorum 8 saatte bir alıyorum bir düşüğüm var ve progeston değerim düşüktü duphastonla düzeldi
mom_3 kubraselcuk şuan gebe misiniz? benim de geçen ay kimyasal oldu doktorum bu ay fazla kullandırmaya başladı
mom_3 Gulugulu Yaaa başarılı bi ilaçlı mı gerçekten ? tutunmayı gerçekten kolaylastırıyor mu? bende suan kullanıyorum da ..
Meliko Moommyyy benim 1 düşüğüm vardı bu gebeliğimden de haberim yoktu adetim geciktiği için adet söktürücü niyetine yazmıştı😂
Meliko Moommyyy kullandıktan sonra adet oluyorsun 10 gün içinde rahim duvarın kalınlaşmışsa eğer benim doktorum biraz işini sağlama alır okurda gebelik olursa diye adet söktürücü yerine duphaston verdi iyiki de öyle olmuş çünkü hamileymişim
mom_3 Meliko kullandıktan kaç gün sonra adet olunuyor adeti geciktiriyor mu? suan gebelik varsa doktorum tutunsun diye başlattı ilacı bana
mom_3 Moommyyy çatlatma iğnesi oldum 28 nden birkaç gün sonra döllenme olursa tutunsun diye verdi doktorum ve şuan kullanıyorum test ypmayı bekliyorum bakalım..
Moommyyy mom_3 pcos var bende zaten önceden kullanmay başlamıştım hamilelik olunca doktorum devam edicez dedi öyle de oldu şu an devam ediyorum kullanmaya
Meliko mom_3 canım hamilelik yoksa rahim duvarın kalınsa kullanmanla birlikte 10 ggün içinde adet oluyorsun eğer gebelik varsa bebek tutunsun diye kullanıyorsun
mom_3 Moommyyy işe yarıyor demek ki iyi bir ilaç rahim duvarın ince demişti doktorum bu yüzden tutunmuyor olabilir dedi bu ilacı başlattı
Moommyyy mom_3 evet benimde inceydii kalınlaşması lazım dedi adetlerimde düzensiz olunca ilaca başlamıştık zaten