Gulsmkara1 Gulden23 bende dün sordum fiyatları ayşe funda hanımın muayene ücretide 490 tl diğerleri 400 doktordan doktora muayene ücretleri değişiyormuş🤷🏻♀️
Gulsmkara1 Gulden23 dr vefa hanım var onun hakkında iyi yorumlar duydum birde zarife kerimovq onada iyi diyorlar
Sbeguum Mkc merhaba, bebeğinizin duruşu düzeldi mi gülçin hanımın yaklaşımı nasıldı ben de ona gidiyorum ve bebeğim yan pozisyonda
Sbeguum Songul123acar merhaba, bebeğinizin duruşu düzeldi mi gülçin hanımın yaklaşımı nasıldı ben de ona gidiyorum ve bebeğim yan pozisyonda 38e gireceğim
Mkc Sbeguum merhaba hayir düzelmedi sezeryan dogum oldu. Gulcin hocanin yaklasimi gayet iyiydi sevecen sicakkanli ameliyat guzel gecti.
Gulden23 Mkc bazıları 2 günde toparladım yazıyor ya ben de ilkinde on gümünde ancak kendime gelebilmiştim. Ne kadar ücret ödediniz
Mkc Gulden23 2 -3 gunde agrilar baya azaliyor yine kendi kendinize idare edebiliyorsunuz. Tamamen gecmesi 1 hafta kadar sure aliyor. Gecen yila denk gelmişti 5000 tl sezeryan fiyatiydi.
Gulden23 Mkc inşallah erken toparlarım geçen defa ailemin yanındaydım bu defa yalnızız başk bir şehirde.. Gülçin hanım telefon numarasını verdi mi size ben hiç sormadım veriyor mu acil bir durum olunca nasıl haber vericem
linaa123 Gulden23 o doktoru bilmiyorum ama güneşlide Dr Eray balcana gidiyorum ikinci sezeryanım olacak çok uzaklardan bile gelen var doktor için