linaa123 Gulden23 o doktoru bilmiyorum ama güneşlide Dr Eray balcana gidiyorum ikinci sezeryanım olacak çok uzaklardan bile gelen var doktor için
Songul123acar Gulden23 Kendisinden memnunum Güler yüzlü bi doktor sezeryan konusunda çok duydum hastenedeki hastalarından çok cok iyi diyorlar bakalım hayırlısıyla benim doğum nasıl geçicek bekliyoruz
Songul123acar Mkc Doğum tarihi belli değil bebek yan duruyor yarın kontrolüm var eğer baş geliş değilse konuşuruz demişti bakalım ne Dicek dönmemişse sezeryan olur büyük ihtimalle 11 günüm kaldı normalde.
Sbeguum Songul123acar merhaba, bebeğinizin duruşu düzeldi mi gülçin hanımın yaklaşımı nasıldı ben de ona gidiyorum ve bebeğim yan pozisyonda 38e gireceğim
Songul123acar Mkc Hayır çatı muayenesi yapmadı hiç bende sormadım açıkçası sizin de mi yan duruyor ne dediler size kaç haftalıksınız birde ?
Mkc Songul123acar 37/5 benim bu hafta cati muayenesi yapilacagi söylendi bakalim. Gecen hafta hala yan duruyordu
Sbeguum Mkc merhaba, bebeğinizin duruşu düzeldi mi gülçin hanımın yaklaşımı nasıldı ben de ona gidiyorum ve bebeğim yan pozisyonda