Tuba2949 Didemesut Günde en az 3 kez yaptım, bunun dışında 10.000 adım yürüyüş, 10 kat merdiven inip çıkma plates topu üzerinde zıplama 8 rakamı çizme ve 2 kere de 15 sayı olacak şekilde squat yaptım.
Tuba2949 Didemesut Yani açılman var ama rahim duvarın kalın dedi elimle biraz oraya sağ sol bastırdım dedi ve kanamanı başlattım dedi sanırım nişanım başladı o şekilde.
limoncicegimFO Didemesut 34+2 deyim daha erken benim yapmam için biraz daha zaman geçsin deneyebilirim
Tugcelb RonyaArin o hareketler, çömelme squat tarzı hareketler bebeği kanalı yönlendirmek için yapılan hareketler
Melisasis Didemesut o ne kızlar ben bilmiyorum 🙊🙊🙊36 dan sonra başlıcam bende gelmesi için çalışmalara 35+3 üm
elifgenc Melisasis ben de bilmiyorum nasıl bir hareket/hareket serisi merak ettim biri de yazsaymış keşke 😄
elifgenc girl_boy_annesi haftalarımız çok yakınmış ben de bugün 37+5im ☺️Ve benim de 2 yaşında bir kızım var 😍ben de çok ağırlaştım zorlanıyorum ama nasıl olsa doğacak er ya da geç acelesi yok bunlar iyi günlerim modundayım 😄
girl_boy_annesi elifgenc ya elinde sonun da inşallah gelecekler ama benim isteğim suni sancıya kalmayalım 40. Haftaya kadar gelmezse suni sancı vereceğim dedi 😅
elifgenc girl_boy_annesi evet evet doğru kendileri gelsinler inşallah, dışarıdan müdahaleye gerek kalmasın. Yalnız ben çook zorlanmaya başladım sizin de öyle mi çok ağır hissediyorum aşağı çekiliyorum sanki😅hareket etmek çok zor
girl_boy_annesi Sumeyye_topal bende 38+1 oldum doktor 1 hafta önde yazıyor ona göre hesaplıyor 40. Haftayı doldurunca suni vereceğim dedi 1 haftam kalmış oluyor 😓 ilk çocuğum da suni sancı almıştım inşallah bu sefer almayalım 🤲🏼
Sumeyye_topal girl_boy_annesi insaAllah sunı sancıya gerek kalmadan kendi sancınızla sağlıkla sıhhatle evladınızı kucagınıza alırsınız :) benim ilk gebeligim çok heyecanlıyım ve nelerle karsılasıcagımı bilmediğim için birazda korkuyorum
Ruveyda48 Konuşmaları yeni gördüm doğuran varmı aranızda bende şimdi görür görmez yaptım hareketleri😂
Sumeyye_topal Ruveyda48 ben dogurdum gercekden dogruymus ben onu yaptıkdan 3 gün sonra doğuma gittim 😂❤️Onu yapmadan önce tık yoktu 2 gün yaptım az az su görür gibi oldum durdum 3 gün sonra suyum gelmeye başladı yatışım yapıldı ve 23 saatlik sunı sancı sonrası mecburı sezeryanla kızıma kavuştum 😍