HurremSultan Nazendehanim 39+3 hala doguramadim hxskuxjx gelmiyor gelmekte olan😅😅 kilosu da yerinde aslan parçasının 🥴 bakalım nasıl çıkacak ordan
FNS 38 Nazendehanim 38+5 hala ne kanala giren var nede gelen 3700 gr olmus pzt tandevu aldim hala kanala girmemisse sezeryan olacak artik
Nazendehanim zumzum 39+3 🤣🤣🤣 vermem sıramı 😂😂😂 kız o değil ben 38. Haftanın içinde dogururum sanıyordum şu an çok şaşkınım 😅
zumzum Nazendehanim işte bende öyle sanıyorum o yüzden inşallah bu hafta doğururum. 🤣🤣 ama sen doğur ilk 39+3 de kendimi düşünemedim çünkü, doğur rahatla. 🤣🥹🫣 buarada şaka bir yana sağlıklıca, kolaylıkla doğumlarımız olsun sağa salim bebeişlerimizi kucalarımıza alalım inşallahhh. 🥰🤲🏻🥹🌼
Nazendehanim HurremSultan senle haftamız aynı ama sen doğur bir an önce kilodan dolayı istiyordum , kaç kilo oldu tosuncuk 😅
Nazendehanim zumzum Yani içimizde kalacak hali yok illaki doğacak da insan kendi sancimla dogurayim istiyor sona yaklasinca suni sancı dayarlar mi korkusu oluşuyor aslında yoksa çok önemli değil dursun yani 😂 16 Aralık doğum günümdü doğmadı cimcimem şimdi diyorum bari 22 sinde doğsun 🤣 sağlıkla gelsinler hep diyorum Aralık toplu doğum oldu 37-38 de doğuran yok 😂
HurremSultan Nazendehanim asko valla 4200 du en son🥲 bakalım nolacak bugün de yeni söyler öğrendim onları deniyorum inşallah ise yarar😅😅😅
zumzum Nazendehanim aynen öyle vallahiii. 🥹🤭 hakkımızda en güzeli ve en hayırlısı olsun inşallahhh. 🤲🏻🌼
Nazendehanim HurremSultan sen bebeğe yenidoğan hastane çıkışı almış mıydın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 activing labodar mi ne varmış onu yaptın mı
Nazendehanim sayre squat ,perine masajı ,egzersiz ,hurma ,yürüyüş , activing bişe bişe varmış YouTubeda ben suyum gelir diye yürüyüşe korkuyorum 😂