melegimmm_ sssebo benim de 40+2 perşembe suni sancı alıcam bende hiç sancım yok ama şükürler olsun ki bu sabah nişanım geldi çok sevindim gerçekten darısı başınıza inşallah bi de sancılar gelse çok iyi olacak😂😂🤲
melegimmm_ Nazli18 ayyy hayırlı olsun💜doğum hikayesi yazmayı düşünüyor musunuz ben okumayı çok seviyorum da😂😂
mutluanne3510 Yarin 39 olcam ben de. Dogum belirtisi falan oluyor mu ya? İlk hamileligim. Hicbir değişiklik yok bende. Her gun bugun mu doğar ki diyorum ama yok. Sizde var mı bir seyler🙄
Nazendehanim mutluanne3510 bacım o belirti kişiye göre değişiyor .Kiminin kasılması kiminin sancısı kimiin suyu nisani oluyor . İnsallah kasılmalar başlar da suni sancı yemeyiz
Nazendehanim BadoDe çok şükür ,sağlıcakla atlatır o testleri de inşallah . Dayımın kızı için bir kulağı %90 duymuyor çıkmışti bebekken karınca yuruse uyanirdi 7 yaşında zehir gibi .
mutluanne3510 Nazendehanim aynen yaaa. Insallah olur. Yalancı kasılma bile hissetmiyorum ben. Durum sıkıntılï🤦♀️
Nazendehanim mutluanne3510 benimde sadece karnıma keskin ağrı giriyor göbek üstüne ama hiç böyle bir şeyden bahsedeni duymadım