Oznur07 bugun transfer oldum kizlar 4 yumurtam vardi 1 tanesi kalmis onuda % 10 15 dedi morelim cok bozuldu 😑
Duyguvv Oznur07 morelini bozma cnm benimde 13 yumurtamdan sadece 2 tane kalmıştı sen stres yapma Allah’ın izniyle olur bende ihtimal vermiyordum gebelik testi yaparken nasıl olsa yok diye önemsemedim ama iki çizgiyi gördüm içini ferah tut
Crn8989 Oznur07 hangi hastaneye gidiyorsun canim doktorun sana boyle demesi cok sacma sana morel vermesi gerekio sonucta stresli bi donem seni bekliyor suan ama sen uzulme Allaha guven insallah yuzun guler seninde 🙏 benimde cumartesi gunu transferim olucak
Nuhelle Bende ıvf tedavisiyle hamile kaldım canını sıkma morel çok önemli bide havuç veya havuç suyu tüketmeye çalış oldukça faydalıymış umarım mutlu haberler alırsın 🙏🏻
Oznur07 Nefesliva ilk tüp denemem 4 defa ozelde asilama oldum olmadi simdide tip fakultesini tercih ettim ama 4 yumurtam dollenmisdi dondurcakdim ama digerlerinjn gelisimi durmus bi tanesini transfer ederden kalitesi dusuk dedi % 10 15 dedi malesef 😑
Nefesliva Oznur07 Allahtan umut kesilmez inşallah pozitif olur bende tüp bebekle hamile kaldım için çok iyi anlıyorum ve hep dua ediyorum rabbim isteyen herkeze nasio etsin
Duyguvv Oznur07 umudunu yitirme cnm doktora bakma sen Allah’ın izniyle olur o ne zaman geleceğini bilir 🙏🙏
Esmira101 Doktor da yani ne kdr güzel moral vermiş🙄 orasını Allah bilir. Yat uzan kalkma bol bol meyve ceviz ananas ye. Bende tüp bebekle şu an 6 haftalık hamileyim Allah herkese tattırsın💙
Oznur07 Esmira101 kalitesi orta oldugu icin oyuzden umut vermedi 😏 bugun 4.gun ama bi belirti yok allah kucaginiza almayi nasip etsin..