Adelisa Kızlarrr her gün kahvaltıda 2 tane kaşarlı tost yiyorum bebiş 10 gün önden gidiyor maşallah. Kaşar kesinlikle etkili
Mtoksz Adelisa ne marka kullanıyorsunuz belirli bi ürün var mı tükettiğiniz doğal mı market ürünü mü o açıdan soruyorum
Summerwine Kubra2_8 yok canım hiç tedirgin olma sen düzgün besleniyorsan o kilo alıyor.senin çok kilo almana gerek yok zaten çok iyi kolonda☺️
ecemsuuuuu Kubra2_8 aynen canım şuan 33 haftaligim 33+6 olcam yarın kontrolum var geçen haf 32+4de gittiğimde 1800 Gr dedi doktor ama biraz zayıf dedi bana da zayıf geldi açıkçası 😏😏 varmı kızlar 32 33 haftada bebegi 1800 Gr olan
Minee43 ecemsuuuuu bizde bugun gittik doktora gore 32 hafta sat a gore 31+3 1907 gr geldi 1800 olmasi normal geldi bana
Tugba_umy3 ecemsuuuuu geçen hafta gittimde 2900 dü şimdi 3400 olmuş 2900 dediğin de 35 haftalık zayıflama ama yanaklı demsiti şimdi 38+5 oldum 3400 çok iyi dedi gece yatmadan yada sabah kalktığınızda süt ve muz tüketin çok faydası oluyor
Aselceyda123 Summerwine benim 20 haftalık Ken 460 grm dı doktor hiç önde demedi 30+3 de 1700 Dü yarın33 olucaz doktor hatasıyla uyumlu dedi
ecemsuuuuu Minee43 bnce az ya 32+4 yani nerdeyse 33 hafta sayılır 1800 Gr çok az bnce burda 32 33 haftalarda 2.300 2500 olanlar var ama gerçi kıyaslama yapmakda istemiyorum her bebek farklı gelisiyo
ayseuarslan Gmz-gmz ay benimde 29. Haftada kontrolüm var. 27. Haftada 960 gramdi. Gerçekten 2 haftada o kadar fark ediyor mu? Ben maks 1200- 1300 kusur olur heralde diye düşündüm. Hamilelik + diye bir uygulama var ordan takip edebilirsiniz güzel bir uygulama. Ben hem happymom hem de ona da bakıyorum :)
Minee43 ecemsuuuuu evet ama öyle bebeklerde iki hafta gelişimi önden gidiyr yada bir hafta bünyeye göre degişiyor bebegin gelişimi de saglıklı doğsunlarda doğunca alsınlar kiloyu 🤲
ilaydaa61 Kubra2_8 kilosu gayet normal haftasına göre olması gereken hatta sizin aldığınız kiloda çok normal 5 kilo bu haftalarda olması gereken istenen kilo zaten kilo çokta iyi değil
Zhremrh76 Kubra2_8 benimde 825 gram ve normal dedi zaten bu haftalardan sonra kilo alımı artıyor endişelenme
DilekGO Bebeğe kilo en çok aldıran şey karbonhidrat kesinlikle hatta iri bebeklerde karbonhidrat yasağı koyuyor doktorlar, bir de meyve
Hayalmi Kubra2_8 23 haftalıkken 550 gr dı doktor çok iyi haftasıyla uyumlu dedi bence sizinkide gayet iyi 🥰
Summerwine Aselceyda123 3 gün önde olması çok fark eden bir şey değil zaten.Ciddi anlamda olması için 2-3 haftalık fark olması gerekiyor.☺️
Cemos06 Kubra2_8 benim doktorum omegayı 2güne düşürmüştür zayıf oldugunu görünce hergün cıkar geri dedi ve suan normal kiloda gidiyor omega 3 kullanıyorsan düzenli iç ve balık gibi ürünler tüketebilirsin
ecemsuuuuu aaysellll benimki 1 hafta geride oluyo ozaman galiba .. doktor biraz zayıf ama çok değil demişti
muallimehanimmom5 Kubra2_8 24. Haftamda 740 gr çıkmıştık doktorum gayet normal demişti bence cok zayıf değil neden öyle dedi ki Ama bebeğe en cok kasar muz ceviz tahin pekmez kilo aldırıyor mus