Masal53 1Buket_ sağlık ocağı e nabizda görünmez canım gidip Bi sor…bende doğumdan sonra kan vermiştim sağlık ocağında e nabizda görmemistim
Eldgrn 1Buket_ bu gün cuma canım pazartesi anca çıkar sonuçlar hafta içi verilen kanlar ertesi günü e nabizda gözükür tek cuma verilenler pazartesiye kalır normalde sağlık ocağında cuma günü böyle kan geldiğinde söylenir.
Minikmucizelere 1Buket_ sağlık ocağında verdiyseniz sabah düşer sisteme dokuz on gibi dueuyo genelde Bidakine kan verdiginizde barkodu cekin yada numarsyi bi yere not alin internetten bakabiliyosunuz o zaman🙂
arirangg 1Buket_ Bulunduğun şehrin adıyla beraber il sağlık müdürlüğü laboratuvar sonuçlrı yaz googleye. Orada oluyor sonuçlar ama bazı şehirlerde bandrol numarası da isteniyor, bazılarında istenmiyor
Mybabeela 1Buket_ ben cuma olduğunu fark etmemiştim siz o barkoddan yarın öğlen bir kontrol edin yine de ama pztye kalabilir. İdrardan baktınız mı
Minikmucizelere 1Buket_ internete sağlık ocaginizin ismini yaz ve tahlil sonuçları de en bastakine gir barkod kismina yazarsin barkodunu bak bakalım olur inşallah haber et banada🙂
cansualtikulac Kuzum bende cumadan verdiğimde pazartesi sabahı düşmüştü sisteme hafta içi olsa diğer gün gözükürdü hastaneden verirsen de bi kaç saat içinde düşer
Minikmucizelere 1Buket_ o zaman mesai saati gelmis sana sira gelmemistir heralde onaylamalari lazim cumartesi oluyo mu bilmiyom pazartesiye kalmış olabilir
Esved Sağlık ocağı doktoru sonucu onaylamadan e nabızda gözükmüyor, sizin sonuç büyük ihitmalle pazartesi gününe kaldı