sari-uggli-mehmet-aga adennlilith1 sabah 7 den beri devam eden sancı için neden hastaneye gitmiyorsunuz neyi bekliyorsunuz :)
adennlilith1 sari-uggli-mehmet-aga ben çok evhamlıyım sürekli doktoruma gidiyorum zaten o da bunalıyor benden 😅 o yüzden eğer sorun olmayan bir şeyse yine gidip adamın kafasını şişirmeyim diye bir de bel ağrısı gebelikte görülür normaldir diye okudum sormak istedim buraya ama hala ağrım kesilmedi doktoruma mesaj attım şimdi
sari-uggli-mehmet-aga Bilgee_yel bende de aynı şey oldu, bende zaten rahim ağzında kısalma var ve yatıyorum 28 mm di, 1 saat ağrı çektiğim günden sonra 25 mm’e düşmüştü.
Dmttthemum adennlilith1 benim de belim ağrıyordu sürekli bir iki damla kan geldi doktor hastaneye yatırdı nst çekildi sancı çıkmadı ama ömrümden ömür gitti hala korkudan ölüyorum 28 haftadayım henüz siz de hastaneye gidin bence
_almirasmom adennlilith1 aynen canım bende nefes alamıyorum nefes nefese kalıyorum durduk yere bırde :( doktor 24. Haftadan sonra yalancı sancılar baslar demıstı 26 da basladı 😔
Seda020921 adennlilith1 bnde 32 haftalıkım bel arılarım çok oluyor doktoruma sordum bebek artık aşagıda oldu için agrıyor dedi normal dedi ağraştın için demişti yani için rat edicekse bi acile git istersen ama dıgum sancısı sadece belden girmiyormüş