denizarenmom Sibel--dmrdvn canim benim Allah askina 12. haftamda bebek 40 gramdi sence hissedilir mi? 24 haftaligim son 4 haftadir net hissediyorum
Sibel--dmrdvn denizarenmom valla bilemiyorum doktor gösterdi yani veya doktordan doktora değişiyor herhalde cnm
Minigim--2 Nslykt 6 +3 gunluktu ilk gittigimde keseyi bebeği gördük kalp atışında vardı dinlemedik daha çok küçük diye 1 hafta sonra 7+3 de duydum kalp atışını
Lazz61 Nslykt 8-9 haftalık duymuştum vajinal ultrason ile. Korkma heyecan yapma Rabbim sağlıklı, hayırlı evlat nasip etsin ❤️
[silindi] Ben 6+1 deyjm sadece keseyi gorduk:/ Bebegi tam goremedik; haftaya tekrar randevum war :( ilk gebeligim 7. Hafta dusuk oldugu icin korkuyorum:(
Aysek53 Nslykt yok hic gitmedim sadece kan verdim ve test yaptim 5-6 haftalik olmasini bekledim erken gidince olumsuz şeyler söylüyor
menessare Aysek53 canım bende 6+3 teyim doktora haftaya 7+4 te gidicem daha hiç gitmedim kese yi bekle kalbi bekle bana daha stresli geleceği için evde bekleyip hepsini görmeye haftaya gitmeye karar verdim .inşallah sağ Salim alırız kucağımıza 🙏
2022ayti 6+6 altdan muayene yaptı bu gün doktor. Ekranda da gösterdi kalp atışı gözüküyodu. Amma dinletmedi dedi henüz çok küçük. Kağıda kalp atışı var yazdı amma