Yasolinnn Hulya2841 valla aynı şeyi yaşıyorum kaç gündür. Normalde üstüne yatarsam oluyordu, ama şuan ayaktayken de oluyor, cok sinir bozucu. Gebelikten sonra geçermi acaba
Hulya2841 Yarenheybeli yok kız su kacması olmaz ya sanmıyorum bildiğin damar atma sesi geliyo değişik
Yarenheybeli Hulya2841 bende de oldu aynısı denizde su kaçmış kulağıma iltihap olmuş kalbim kulağıma gelmiş gibi kalp sesi duyuyordum doktor kulak çöpü ile ileri itmişsin dedi
HanifeAsya Hulya2841 merhabalar bende yaşamaya başladım 28. Haftamda sizde geçtimi acaba doğumdan sonra nolur geçti deyin bu ses beni mahfediyor sessiz ortamda duramaz oldum gece bişeyler açıyorum onun sesiyle uyumaya çalışıyorum ama uykularım bile dağılıyor
Kumsal10 HanifeAsya bende aynı durumu yaşıyorum 3 haftadır gece gündüz kulağımda uğultu sesi var gece uyuyamiyorum sabaha kadar şuan bile çınlıyor psiklojim bozulmuş bu sesten kbb doktoruna gittim mantar dedi bi sprey verdi kullandım hiç bişey yaramadı 😒
HanifeAsya KaranimM1 başka kbb doktoruna bi daha randevu aldım onada ayın 10 unda anca muayene olabileceğim malesef
HanifeAsya Kumsal10 gerçekten Allah şifamızı versin sürekli araştırır oldum ama hiç geçti diye bi yazı okumadım hamilelikte akla gelmeyen şeyleri yaşıyoruz malesef 😞
bsrguneri03 Hulya2841 bende de aynısııı varrr malesef 1 aydır falannnn gecmıyorrr hatta bıkere oturup ağladımm gecmıyor dıye 😂 doktorumada sordum normal dedı sadece hiçbisey yapmadı kbb ye görün de demedi çok rahatsız edicii bi çaresini bulursanız banada söyleyın 🥹
Kumsal10 bsrguneri03 eğer bulursak söylüycez 🙃😁 keşke bulabilsek 1 aydır kulak ugultusuylayim ne gecem belli ne de gündüzüm😏
HanifeAsya bsrguneri03 keşke çözüm bulabilsek ya 😞 saat kaç oldu hala uyuyamadım geceleri böyle geçiyor sesi duydukça stres yapıyorum sanki kalbim daha gümbür gümbür atıyor kafaya takınca kulaktaki ses de artıyor saçma bi döngüdeyim