Muwahhide Benden haber bekleyen , güzel dilekler dileyen , merak edenler için yazıyorum , 464 beta değeriyle aranıza katıldım ☺ Sağlıkla sıhhatle gelsin bebeğim 🎈🌸
Huzur Muwahhide Hayırlı olsun hoşgeldin aramıza 😊 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize 😊🙌🏻
ozdenarda Muwahhide canım cok sevindim knusmustuk bi suru seninle hosgeldin aramiza hayırlı uğurlu olsun bebisin🤗❤❤😘
Muwahhide ozdenarda evet canım , heyecanımı paylaşmak istedim sizinle dayananadm , teşekkür ederim 😊 🌸😘
Muwahhide ozdenarda Allah razı olsun canım 😊 bende belirtlerden emindim de hcg değerimi merak ediyordum 😊 şimdi de kese ve kalp atısını görmek için sabırsızlanıyorum yarın inşaallah dr a gidicem 🙈
FeyzaaDirikBaysal Muwahhide benim 13. Haftam öğrendiğimizde çok yeniydi kese görülmemişti keseyi görmek için bekledik gördük bide kalp atışı için bekledik çok iyi anlıyorum seni zor geçiyo en güzeli gebeliği Zaman'ında fark etmek ozaman böyle beklemiyoruz😊Hayırlısı olsun şimdiden Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsin