Lazz61 adenimm_ 22 haftalık hamileyim 3.5 aylık boşanma davam devam ediyor hayatımın en zorlu günleri dersem yanlış olmaz. Ama şimdi hareketlerini hissediyorum vs muhteşem güç veriyor. Çatı ağrılarım ve kasılmaları saymazsak kızımı tebrik ediyorum annesini hiç üzmedi 😍
adenimm_ Lazz61 Allah yardımcın olsun canım sen iyi ol bebişin onu hisseder inşallah bundan sonraki günlerin mutluluk huzur dolu olsun🙏❤️
MucizemGel 7 + 5 im. Akşamları ve sabahları korku hali , ateş basması , kabızlık, endişeler. Kendime çok kızıyorum
Leyla05 MucizemGel seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı durum bende de var🥺 inşallah tez zamanda duzeliriz. Senin endişelerin ne yönde peki
adenimm_ BskSrc tadını çıkar canım stres’e odaklanma benimde ilk hamileliğim çok güzel geçicek herşey doğum vs bu mucizevi anın tadını çıkar🥰🙏
adenimm_ Serena94 hadi ya bende kahveyi çok severim şimdi hergün yine içiyorum allahtan tiksinme olmadı sadece soğan sarımsak yemekte yaparken kokusu beni çok tiksindiriyor birde mide yanması dediğin gibi ama soda ve sakız iyi geliyor ❤️
edkrcy adenimm_ Aşırı mide bulantısı ve kusma ile geçiyor dün gece acildeydim malesef serum taktılar ama sadece bulantıyı hafifletebiliriz dediler
adenimm_ Serena94 umarım 🙏 benimde annem çayı çok sever bana hamileyken çaydan tiksinmiş ama sonra içmiş hala hergün çayı çok içer 😍
Busegungoor @adenimm_ artık hayattan keyif alamaz hale geldim. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım. Uyuyamıyorum çünkü bebek çok ağırlaştı sağa sola dönemiyorum. Uyuyamadıkça depresif bir hal alıyorum. Sürekli yorgunum. Artık doğsun diyorum ama 37.haftamdayım hala var gelmiyor.