Sizce normal doğum yapmak istiyorsak eşimiz yanımızda olmalı mı ? Eşini yanında isteyip de kötü sonuç alan var mı ?
Normal doğum/ Eş
Ben normal Doğum yapalı 5 gün olacak. Kesinlikle yine olsa yine istemezdim yani epidural de yaptırmadım. O acılı hallerimi görsün istemezdim yeterince dışarıdan duyuluyor zaten 🤭🙈
Bir de sağlıkla ilgili mesleği yoksa kaldıramayabilir bu arada benim eşim sağlık memuru
Normal yapacam inşallah ve eşim de gelecek. Hem o istiyor hem ben istiyorum. Ortak kararımız. Sonuçta çocuk da ortak onu kapı dışı bırakmaya hakkım yok ancak o isterse tabi.
İnstagram da bi sayfa var doğumu tüm açıklığıyla paylaşıyorlar bebeğin çıkma anını felan. Eşimin girmesinide çok istiyodum Doğuma ama Onları izledikçe ben bile bazen iğreniyorum eşim napar allah bilir kesinlikle girmiycek doğuma🤷🏼♀️😄
Tubidy lavman yapmamışlar mıydı🙈
Dilansncr ben yanimda olsun o ana sahit olsun istiyordum ama esim girmek istemiyor kaldiramam o uzun suren acili hallerini diyor🙄
asoplavix bence o halimizi görmeliler diye düşünüyorum o yanımdayken daha iyi hissederim diye düşünüyorum acaba devlette alıyorlar mı eşi
Benim ki mecbur girecek yurtdışındayım doğal olarak dil bilmiyorum ve kimsemiz yok mecbur o girecek 😂😂😂 kafasını çevirsin ayyy o bu değil de benim azcık canım yansın ortalığı ayağa kaldıran biri eşim ne halt edeceğiz bilmiuorum ikimiz de bilmiuoruz başımıza ne gelecek 😂
Yenianneyimmm tabiki biz iyi hissederiz ama onlar bebek çıkana kadar nasıl bir duygu içinde olur değişebilir kişiden kişiye 😊
Yenianneyimmm Kesinlikle katılıyorum. Hangi şartlar altında doğum yapıyoruz ve annelik ne kadar kutsal gormeliler. Çünkü sürekli annesini karıştırıyor, annem kaç çocuk doğurmuş senden daha bilgili o yapsın o baksın bilmem ne diyor. En azından ne zorluklarla bebeğimi doğurduğumu görsün ki kessin bu tür konuşmalarını
Dilansncr valla ben kesinlikle istiyorum eşimi yanımda hangi durumda olursam olayım korkuyorum çünkü eş en büyük destek bence tek girmeyi düşünemiyorum bile ..
Dilansncr Doğum yapmadan önce girmeli diye düşünüyordum ama fikrim değişti hatta Yanımda tanıdık kimsenin olmasını istemezdim çünkü insan tanımadığı insanların yanında daha rahat olabiliyor bence ben öyleyim ne kadar kutsal bi an olursa olsun herkesin psikolojisinin ve midesinin kaldıracağı bi durum değil eşim ve kuzenlerim doğumhanenin kapısında beklemelerine rağmen çok etkilenmişler içerde olsalar nolurdu düşünemiyorum 😊
BehiyeGrel bende kesinlikle istiyorum şimdilik bisey demiyor ama bakalım girer gibime geliyor 🙈🙈❤️ O an ondan destek alamazsam daha fena olurum gibime geliyor çünkü 🙈
deletedmom6295 maalesef 🙈 hastaneye gittiğimde doğum başlamıştı ve söylemesi ayıp lahana sarması yemiştim ayyyy çok rezildi 😂lavman olmadan asla 😂 ama şavman yapılsa bile o kazalar oluyormuş sanırım
- Düzenlendi
tazecikanneee kesinlikle aynı fikirdeyim 🙈
Herşeyimi onla yaşamışken bunuda yaşamaya hakkım var diye düşünüyorum 🤗🤲
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin🤲👍🏻
Herşeyimi onla yaşamışken bunuda yaşamaya hakkım var diye düşünüyorum 🤗🤲
Allah hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin🤲👍🏻
Tubidy amaniinnn aklıma arkadaşımın doğumu geldi tılbaşında bir güzel yetip içip eğlenip ertesi gün normal doğum yapma hikayesini anlatmıştı da 😀
Dilansncr normal Doğumda ben de yanımda istemem çünkü o an kendinden geçmiş oluyorsun o halimi görsün istemem zaten kendi de ben dayanamam sen acı çekerken doktoru Falan döverim diyo 😂😂😂 tabi bu bi şaka