Tcher123 HandeB duphaston adet söktürücü olarakta kullanılır ayrıca tüp bebek tedavisinde de kullanmıştım ben
Neslihan_42 HandeB benimde 11. günüm aynı zamanda aşılama yaptırmışız, inşallah güzel haberler alalım 💕🙌🏻
Okyanus1 HandeB inşallah vardır canım benimde 10. Günüm bugün aşırı kasık ağrım var ilk günde kasığım ağrımıştı ama onun dışında sadece göğüs hassasiyetim vardı stres oldu m valla ya
aybukekurt55 Okyanus1 sakın olma sürekli bu sayfaya da girme beh vyle yaptım sürekli bakıyordum kendimi denleyordum yapma stres iyi birşey dağil bol bol dua et inşallah tutar yüzünüz güler
Okyanus1 aybukekurt55 az önce test yaptım negatif 10. Gün olsa silikte olsa çıkardı hakkımızda hayırlısı artık
Tweety3437 HandeB duphhastonu bilmiyorum Ama fitil rahmi kücükltüyor düsügü önlüyor diye duydum canım Varsa tutunduysa fitil düsügu engelliyor diye biliyorum
nurellmas7 Okyanus1 canım bence erken yapmışsın 12. Gün de kan verim diyorlar 10. Günde idrara geçmesi mümkün değil
Neslihan_42 HandeB bende idrar testi yaptım 5 dk önce negatif ama regl zamanını bekleyeceğim bir umut belki 🙌🏻
Aybukenur23 Benimde muhtemelen tutmadı regl sancılarım başladı çünkü😔 beklemekten çok yorulduk ya keşke düşünmeden durabilsek ama çok zor🤦🏻♀️ Rabbim hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻
HandeB Kızlar , benim 2. Aşılama da tutmadığı için ofis histeroskopi yapılacak sanırım. 2-3 gün içinde doktora muayene için gideceğim. Duruma göre muhtemelen 3. Aşılama ya da direk tüp bebeğe yönlendirecekler.
Egelikiz HandeB Bugün yine test yaptım coook silik çıktı canım nasip olursa haftaya Salı kan vermeye gitcem bide ultrasonla bakacaklar galiba hayırlısı insaAllah mucizem benimledir Dua et olurmu kardesım 🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️