tsmmst 1prensannesi__ ya maşallah saçlara bak kara civcivler gibi çok tatlı 🥰🧿 Allah bağışlasın 🤲🏼 ensede olan normal kırmızı lekelere benzettim biraz terlediği için iyice kızarmış olabilir ama kardeşim 25 yaşında hala orada kıpkırmızı lekesi var.
1prensannesi__ Prenses34_annesi Hahah yaa kocaman kocaman öpüyoruz ozamn kızçenle seni 😂😘Maşallah rabbim bi avazda kurtarsın inşallah canım kaç haftalıksın?
Mustafayigitvebeytugannesi 1prensannesi__ hahaa işte batıl inanç. Ama bana eşim haftada bir çiçek aliyodu hamileyken ilk oğlumda tabi yeni evliydik heralde ondan. Bende doğru olabilir diye düşünmüştüm 😂😂 ikincide arada bir aldı ama bunda yok 😂
Prenses34_annesi 1prensannesi__ yani şöyle söyleyeyim Benim ilk gebeliğim olduğu için bu konu hakkında hiçbir fikrim yoktu ama geçenlerde bir post açmıştım uygulamada 30 hafta yazıyor aslında 31′i bitirip 32′ye giriyormuşum hemen hemen 32′ye gireceğiz inşallah cumartesi günü 🥰
SahrasMom311216 1prensannesi__ ayy 41 kere maşallah minnak kafasını yesinler. İnşallah geçici bir şeydir geçmiş olsun küçük paşaya
Ege1 1prensannesi__ tahriş olmuş gibi annesiii yaaa kokusu burnuma kadar geldiiii 🥹 ama ne olur ne olmaz doktora götür belki huzursuzluk yapar bi krem filan verir rahatlar
Tugbakose-24 Bnm bebegımdede olmuştu ama kalktıktan bi süre sonra kayboluyodu. Uyudugunda tekrar oluyordu kendı kendıne kayboldu