Ayyuk busraninprofili ilk oğlumda valla herkes kız demişti sarı kız güzeli doğdu 😂😂 buda abisinin izinde geliyor galiba 🤭🤭
Ayyuk Ayezhanim oğlumda takvim erkek gösteriyordu erkek oldu 🤭 yüzük testi yapmıştık orada da erkek çıkmıştı ama ikincisi heryerde kız yüzük testinde de kız ama erkek oldu 😅😅
Dmrbs18 Ayyuk hayırlı olsun canım benim ama yinede bir oran var net değil ve haftan erken 16 dan sonra net bişey diyebiliyolar sen yinede alısverise başlama derim 😊
Ayyuk Dmrbs18 yok canım alışveriş 6 aydan önce başlamayı düşünmüyorum zaten Mayıs sonuna denk geliyor daha güzel şeyler çıkar o zaman yaparım 😍😍
Bebekliannee Ayyuk inşallah bende de yanilirlar 😀 anlaşmış gibi hepsi aynı şeyi söyledi ama ben çok farklı hissediyorum .
Bebekliannee Ayyuk yok canım ama herkes kız diyor burda. Ben erkek hissediyorum. Çünkü kısımdaki belirtilerin hiç biri yok o yüzden galiba
Ayyuk Bebekliannee bende oğlumdakiyle çok farklı bir hamilelik yaşıyorum o yüzden kesin kız bu dedim ama olmadı 😅 oğlumda 9 ay kustum artık kuru öğretmekten boğazlarım kanamıştı😑 bunda iise tam tersi hamile olduğumu unutuyorum 🤭🤭🤭