Ayyuk @busraninprofili @MinikMucize63 @melegimhosgeldin1 @Mustafayigitvebeytugannesi @kahvesever__ @Gulsen4224 @KLORAKHANIM Kızlare seelaaamm herkes kız demişti ama erkekmiş bugün gittim %90 erkek dedi bu saatten sonra değişmez herhalde 😂😂14+2 haftalık 🤭🤭
melegimhosgeldin1 Ayyuk ben hatırlamıyorum ne demiştim 😂😂🙈🙈Bebeisler yaniltiyo ya Sakliyolar şeylerini özellikle erkeklerde oluyo yanılma😂😂🙈🙈
Mustafayigitvebeytugannesi Ayyuk canım ultrasona şimdi bir daha baktim da kafa yapısı kıza benziyordu bende kız demiştim sanırım nasıl erkek olur bu bebek kordon olmasin 😂😂😂
Ayyuk Mustafayigitvebeytugannesi evet postta etiketlediklerim hep kız dedi sende dahil 😅😅 kordon değildir ya direk pipiyi gördük 🤭🤭🤭
Ayyuk melegimhosgeldin1 öyle en önemlisi sağlık 🧡 bir oğlum vardı gönül Tabi ki farklı olsun istiyor ama sağlıklı olsun yeterki 🤗🤗
Mustafayigitvebeytugannesi Ayyuk bizim ki sadece bir tahmin canım bazen tutuyor bazen yanilabiliyoruz maşallah kız gibi güzel bir oğlun olcak o zman 😂 Allah’ım uzun ömürler versin 🤲 sağlıklıca kucagina al inşallah.
Mustafayigitvebeytugannesi Ayyuk bende aynısı demiştim bir baktım ikinci oğlum 9 aylıkken hamile kalmışım 😂😂😂
melegimhosgeldin1 Ayyuk Alalh bilir gene ama benim düşüncem İki tanesini ara bırakmadan istiyorum üçüncüde yaşım geçmeden İstiyorum Tabi dediğim gibi Allah bilir ne Olucagini ilk ikisi birbiriyle büyüsün sonuncusu Onlar büyüyüp sosyallesincw yanımda dursun
KLORAKHANIM Ayyuk tabi ki degismez 🥲❤️ doktorlar hareketli sagini solunu inceliyor o sekilde yorum yapiyor bu kadar insan kiz dese dahi doktorun dedigi daha dogrudur 🤍 cok sevindim Allah saglikla dogurmayi nasip etsin