ikimelekannesii_ muallimehanimmom5 Ekstra hiç bir şey yapmadim doktorum yüzde beşlik bir riski var ben yaparim sende istersen dedi ve bende bi cesaret kabul ettim etraf konusur siz kararlı olursanız yapabilirsiniz bence ve ssvd yaptirabilen bi doktor bulabilirseniz ♡♡♡
2kidsmoms ikimelekannesii_ doktora da helal olsun hangi il ve hastane doktor adı nedir? Hiçbir doktor bu kadar kısa süre sonrası için risk almaz benim 6.5 sene olacak ilk doğumum üstümden gene de yanaşmadı doktorlar
ikimelekannesii_ erappp hiç bir sıkıntı olmadı zaten doktorum doğum oncesi kontrolleri sağladı canım oyle bi sorun olacağını bilsem boyle biseyin icine asla girmem dedi ♡
ikimelekannesii_ yusmer04 normal doğum çok Zor ama doğum sonrasındaki rahatlığı icin kesinlikle normal diyorum ben yine olss yine tercih ederdim
ikimelekannesii_ Cgdm34 canım benim çok sağol şükürler olsun kolaylaştırdı Allah yoksa ben yapabileceğime çokta inanmıyordum
ikimelekannesii_ baby3_ Evet benim baya dikislerim oldu ama yinedr sezeryanda yattigim gibi degilim evladımın arkasındsn koşusturabiliyorum yani sukurler olsun bence kesinlikle tercih etmelisin
baby3_ ikimelekannesii_ benim sezeryanda kanamam falan oldu 4 ünite kan takıldı falan ama 2 günde ayaklandım. Siz nasıldınız sezeryanda
prematureannesi_ ikimelekannesii_ Allah analı babalı büyütsün benimde ilki normal ikinci sezeryan ben bir daha bebek düşünürsem ssvd istiyorum bu hikayeleri görmek daha fazla teşvik ediyor mutlu oluyorum ❤️
ikimelekannesii_ prematureannesi_ kesinlikle siddetle tavsiye ediyorum ssvd ile ilgili pek hikaye bulamıyordum o yuzden bende yazmak istedimm♡
ikimelekannesii_ Mavi11 evet hissedebiliyordum,hamileyken sezeryan yerimde ağrılar oluyordu aslında ams doğumda olmadı sukurler olsun sonrasında oldu biraz sancım ama normal doğum sancılarını çektikten sonra o vızz geliyo :))))
ikimelekannesii_ Eda06 Oğlumun kalp atışlarında hareketlerinde sıkıntı oldugu icin yatisim yapilmisti ama üç sqntimde acilmam vardi dört saat suni sancı cektim acilmam ilerlemeyince nst de iyi olmayinca zorunlu sezeryana alındım
ikimelekannesii_ 2kidsmoms İstanbul halkalıda muayene hanesi var canım op dr gürkan ağralı instagramdan bakabilirsin profiline ikinci çocukta kesişti yollarımız işinin ehli bi doktor inan her muayenemiz en az yarım saat sürerdi parmaklarını bile sayar her seferinde ultrasonda zaten onun desteği olmasa bu süreci boyle kolay atlatamazdım
ikimelekannesii_ baby3_ Benim sezeryan sonrası baya ağır geçti dikislerim acildi iltihaplandi bir cok sorun yasadim ssvd ye yönelimimde bu yuzdendi sezeryan benim icin bi kabustu yani bir ay sonrasınds yeni yeni toparlanabilmistim
Songulars13 ikimelekannesii_ ya Halkalı bize yakında doğum ne kadara mal oldu bende ssvd istiyorum benimde 4 senem oldu
ikimelekannesii_ Mihsu On beş bin tl ödedim hersey dahil tabi doktorum anlaşmalı olduğu icin bu fiyat yoksa doğum yaptığım hastanenin kendi fiyatları çok daha uçuk
ikimelekannesii_ Kızlar duanızda bebisimede yer verin,göbek bağında ve kanında iltihap cikti yoğun bakımda yatıyor şu an güzel kokusunu aldıktan 5 gün sonra ondan ayrılmak o kadar zor ki :((
Mustafayigitvebeytugannesi ikimelekannesii_ canım endiselenme benim de bir tanıdığım da olmuştu böyle bişey 15 gün flan yattı çıktı bir an önce rabbim şifasını versin meleğin 🤲❤️