Selam kızlar,pazartesi günü saat 3 te sancılarımın gelmesiyle başladı hikayem,sancılarımın 10 dakikada bire düşmesini bekledim ve dusunce bende hemen doktoruma haber verdim hastaneye doğru yola ciktik dayanılmayacak şiddette sancılar değildi ama yinede beni zorluyordu bu aradaa cevremde kimse benim normal doğum yapabileceğime inanmıyordu cunku normalde tırnağım kırılsa oturur ağlarım,herneyse gittim beni nst ye bagladilar ve açıklığıma baktılar hemsire demesinmi rahim ağzı kapalı,e nst de de sancı cıkmıyor bir dünya hazirlikla gelmistik eve geri gonderdiler,ama ben hâlâ sancıdan kıvranıyorum filan yani,dakikalar gectikce daha da fena oluyordum eve geldik ama ben saat 11 e kadar bu sancılarla devam ettim 5 6 dakikada bire dustu artik iyice dusuyordu ben sezeryan olmaya karar verdim cunku bu sancılara dayanamıyorsam doğum sancısı nasıldır diye dusundüm vazgeçtim,doktorumu aradik saat 11 de hastaneye gecmemizi sezeryan icin hazirliklara baslanmasını söyledi ama ben giderken çığlık kıyamet gidiyorum boyle bi sancı yok yani.. Geldik hastaneye yatışım yapıldı hemsire yinede açıklığıma bakmak istedi nst ye de bağlandım..
Hemsire baktı ve bütün herseyi değistirdi söylediği iki kelime🥲 Açıklığın 6 cm emin misin sezeryan olmak istediğine dedi,bende zaten bu kadar saattir sancı çekiyorum yolun yarısınada geldik deyince hemşire normal doğum olarak yatisim yapildi..Bir ara çok yoruldum ve epidural istedim ölücem ben beni sezeryana alın bana epidural yapın diye bağıra bağıra devam ettik,epidural yapamadılar cunku baktıklarında çatı açıklığı 7 cm e ulasmisti epiduralde yapılamıyordu oylr boyle bağıra çağıra Saat ikiye kadar kendi sancımla açılmam ilerledi 5 dakikada bir çatı muayenesi yapıldı her baktığında daha da ilerledi ve 8 cm oldu bende surekli ıkınma isteği olduğu icin direk beni doğumhaneye indirdiler,Sonrasında saat 14 20 de tam açıklığa ulaştık ve şükürler olsun kızıma kavuştum çok zordu ama çokta mükemmel bir histi normal doğum biraz dikislerim var ama toparlanıyorum yavastan benimde doğum hikayem bu sekilde sorusu olan varsa alabilirim kızlarrr ♡♡♡♡