Mucize_ikizler123 Hamik merhabalar kaç haftalık oldunuz acaba yada doğum yaptınız mı kaçıncı hafta da oldu 😊
Hamik Mucize_ikizler123 yok henüz yapmadım 34+2deyim kontrolüm vardı 2 gün önce 36dan sonra tarih konuşuruz ocak 2 3 4 5 olur bana kalsa 9 ocak olsun dedi doktorum 7 ocakta benim doğum günüm 😬
Mucize_ikizler123 Nisayktlpp merhabalar doğum yaptınız mı acaba küvezde kalma durumu oldu mu kaç kilo doğdular 😇
Nisayktlpp Mucize_ikizler123 merhaba yaptım oğlum solunum sıkıntısı çektiği için küvezde kızım yanımda 2500e yakın doğdular ama 120 gr falan verdiker
Mucize_ikizler123 Hamik ya öyle mi hayırlsı ile gelsinler inşallah benimde 14 Ocak sezeryan tarihim Şuan 33+3 üz inşallah zamanlı gelirler tedirginlikler başladı tabi 😊
Havvaca Mucize_ikizler123 4 haftada 3 bindi benim beta 6 haftada kaç olurdu bilmiyorum valla 😂 şu an 7+3 oldu 6+3 de kalp atışı duydum. Tek olduğuna emindim ki ikinci bebek sonradan duyulur denildi ihtimal vermiyorum ama başına gelen oldu mu merak ettim açıkçası 😂
Havvaca Mucize_ikizler123 yaaa bir sonraki kontrolüm 11 haftada ikili testte bakalım o zamana netleşir inşallah ♥️
Mucize_ikizler123 Nisayktlpp ya Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda da oğlunuza kavuşursunuz inşallah sağlıklı bir şekilde 🥰 ciğer geliştirici yapmamışmıydınız