_edakrsu22 İyi geceler herkese 15 20 dakikadir belimde ve kasıklarım da ağrı var böyle geçiyor gibi oluyor ama bi anda belime ağrı giriyor kasiklarmda ağrıyor 36+5 günlük hamileyim bu normal mi yoksa hastaneye gitmelimiyim sancı nedir bilmiyorum 🤷♀️
irem-1999-54 _edakrsu22 sancı aralikalrinizi takip edin kac dakkada bir geliyo ve nakadar suruyo 10 dakkada 3 kez gelmesi 45 saniye surmesi dogum sancisi demek
Eminelifsare _edakrsu22 belki yalanci sanci falandir çünkü normal doğum sancısı olmasi için agrilarin 3 5 dk da bir olmasi gerekiyor diye biliyorum
Aselervam_41 _edakrsu22 sancıların düzenli olması gerekiyor doğum sancısı olmasi için ama eğer düzenli nefes alip verince ve uzaninca tamamen geçiyorsa yalanci sancidir
EmineDefneGokce _edakrsu22 devam eden sancılar genelde yalancı oluyor Dakikalı geliyorsa doğum sancısı🥰
Sclymc1 Bende 37 haftalık hamileyim son 1 saattir belimden kasıklarına bacaklarıma sanci giriyor 5 6 doka giriyo sonra hafifliyo gibi oluyo gene aynı sancı giriyo 2.ci hamileligim sezeryan olcam ama normal sancı olabilir mi
Aselervam_41 Sclymc1 normal sancı gibi sanki sezeryansa sizinki bebek doğuma hazırlanıyirsa doktorunuz doğumu durdurabilir
Sclymc1 Aselervam_41 yalancı sanci olsaydı şimdiye kadar geçerdi ilk defa böyle alt tarafıma giriyo geçmezse gitcem doktora
Sclymc1 Aselervam_41 teşekkür ederim gece sancilarim geçmeyince hastaneye geldik burdada nst sancim çıkınca sabah doğuma aldılar kızım doğdu 😊rabbim sizide kurtarsın sağ salim
Aselervam_41 _edakrsu22 o zman endişelenmeye gerek yok çünkü bende de vardi baya bugun suan hala da yatamadım 😢