DrSnm Oznurtopal ya valla tedirgin oluyorum durumum musaitte değil şuan özele gitmeye ama çıkabilirsem bugün bı şekilde gidicem özelde baksın istiyorum ilk başta gittim özele bı kere evet aşağıda dedi plesenta panik yapmayın dedi sadece erken doğum olur dedi bilmiyorum vallahi napcagimi
Oznurtopal DrSnm yok panik yapacak bir şey yok arada kanamalariniz olabilir durdurulur. Doğuma girerken hazırda kan takılma ihtimaline karşı kan bulundurulur. Çok bir tedavisi yoktur ama sağlıklı bir şekilde doğum yapan da çok kadın var
babymom_8 Oznurtopal Ultrasonda bakıldı zaten ultrasonda dahi gözüküyor ama hemen sonrasında da alttan muayene oldum aradaki mesafeyi ölmesi için doktorun dosyam da yazıldı zaten 32.haftada tekrar bakılacağı ama kesinlikle istemiyorum riskli geçen bir hamileliğim var zaten öğrendiğim aydan beri progestan kullanıyorum 😢😢
Oznurtopal babymom_8 kanamaniz oluyor mu peki? Bilmiyorum ilk kez sizden duyuyorum ben de medipol hastanesinde ebe olarak çalıştım plasenta previa yazıyorsa asla muayene etmezdik sadece ultrasonla bakardı doktor 🤷♀️
siyahinci3 babymom_8 bende plesenta previa li olarak 2.gebeligimi 37 haftada dogum yaptim .Ozel hastane doktorum asla alttan muayaene etmedi hatta bana cinsel ilişki bile yasak her hangi bir sey olmasin diye zaten ultrason ile görüyorlar..
babymom_8 Oznurtopal Başlarda vardı ama o da bu sebepten mi bilmiyorum uzun sürdü çünkü bitti tekrar başladı falan Allah’a şükür şimdilik yok inşallah da olmaz alttan muayeneyi yaptırmasam ne olur bilmiyorum ya da en kötü ihtimal özelde mi yaptırsam hiç bilmiyorum zaten zor oldu bebeğimde kötü sonuçlarla karşılaşmak istemiyorum keşke buradaki doktor da sizin gibi olsaydı benim durumum zaten belli yapışık yani ultrasonda da ayrık duracak hali yok inşallah yukarı çıkar da içim ferahlar biraz 🤲🤲
Burcin-57 DrSnm devlete gitmeme sebebimin en büyük nedenide bu eşi almıyolar ben sadece eşimleyken rahatım kimseyi gözüm aramaz o olsun sadece
babymom_8 Oznurtopal Hiç istemiyorum ama zor durumda kalırsam mecbur gideceğim cevabınız için teşekkür ederim 🌺
DrSnm Mrymcgty iyi akşamlar canim evet hastanedeyim doktorumla konuştum kalmam daha mantıklı geldi maxmum bir buçuk haftaya doğum gerçekleşir tabi ondan önce bı sorurn çıkmazsa kalmaya karar verdim
Mrymcgty DrSnm 37de doğum diyip durumuna baktı iyi o yüzden bekliyor demekki bebeğin biraz daha büyüüsn diye, bu arada suan bebeiniz kaç kilo acaba, birde genel mi epidural mi olacalsnz sezaeyani
babymom_8 siyahinci3 Benimde öyle yasak çoğu şey progestan fitili bile ileri koyma dedi doktor hiç olmak istemiyorum 😔😔
siyahinci3 babymom_8 bu gebeligimde yine previa var dediler 18.haftada devlet hastanesindeki doktor iki hafta sonra gel alttan kamera ile yerlesme yerine bakacagiz felan dedi sekretere de bu konu ile ilgili yazi yazayim ben unutturma felan dedi daha onceden tecrubeli oldugum icin gitmedim o doktora tekrar ve 23.hafta detaylida plesenta yukari çıkmıştı
babymom_8 siyahinci3 Çok iyi yapmışsınız doktor öyle dediği için ben bütün hamilelere bu haftada bakılıyor zannediyordum sonra düşününce zor ve riskli bir hamilelik geçiriyorum zaten Bi de 32.hafta doğuma yakın aynı zamanda da erken bir hafta alttan muayene içinde bu platformda leke ve nişan geldiğini de okuduğum için aklıma hiç yatmadı zaten 37.hafta da alınacak bir sıkıntı olmadığı sürece niye daha erken olsun ki 😔😔
siyahinci3 babymom_8 Tabiki kesinlikle hayirla alin kucaginiza inşaallah yavrunuzu hic korkmayin benim ki cok guzel gecmisti 37 haftada 3850 gr dogdu kuveze girmedi
babymom_8 siyahinci3 Cevabınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun sizde sağlıcakla büyütün evladınızı inşallah
DrSnm Mrymcgty evet biraz daha anne karnında kalmasından yana ki bencede mantıklı olanı bu ben aslında genel istiyorum biraz korkum var çünkü ama yaparmi bilemem sanmıyorum en son perşembe günü kilosunu söyledi 2740 demişti