krdelen41 canım ben biraz fazla tuttum çünkü yengem Nisan’da orda doğum yaptı sezeryan oldu ve çok ihtiyacı oldu herşeyden 2 alt üst takım tulum 2 takım 1 tane 10lu hastane çıkışı koydum tulum takımlarından birini hemşireye verilecek şekilde hazırladım.
Kendime bir boydan elbise bir 3 lü lohusa geceliği bide alt üst takım biraz kalın takım aldım yünlü gibi Dursun kenarda
6 tane ağız mendili 2 yedek çorap ve eldiven bu yaptığım takımlara hepsinde var eldiven çorap ama kirlenir düşer yere diye böyle yaptım. Emzirme örtüsü koydum çok ihtiyacı oldu yengemin hemen giden çok oldu bende de öyle olacak kesin çorap koydum uzunlarindan artı 2 tane patik göğüs kremi Hırka koydum 1 adet 3 alt açma örtüsü 2 ıslak mendil bez aklımda olan bunlar fazla veya az her ihtimale karşı tam hazırlıkli olmak istedim kimse ugrasmasin eksik olan bişey için sonra he birde küçük çantaya tarak diş fırçası macunu dudak nemlendirici ped koydum artık hangisini kullanırsam çok yerde tutmadı bunlar küçük valiz birde anne Bebek çantası profilimde postta var fotosu o kadar tuttu