MinikBrokoli son aylardayız daha bir sürü işlerim var , çamaşır yıkamak ütülemek dolap çekmece dizmek oooo 😇atarsa 56
Kucuk_melegim Eldgrn 66 bugun daha elbiselerini yikattik cantam hazır değil daha bu ay eksiklerini bitiricem bu ayin sonunda valizimi hazırlarım sonrasi bekleme
Eldgrn Kucuk_melegim sağlıkla gelsin hazır olur yavaş yavaş başlamak önemli başlamışsın sende zaten 🥰🥰
MinikBrokoli Eldgrn bazen şeytan diyor valize koy hepsini annenlere git kardeşin kuzenin yıkasın ütülesin 😂😂😂sonra diyorum aman boşver yavaş yavaş yap 😂😂 üşenir gelmezler bana
Eldgrn MinikBrokoli 🤣🤣🤣 uyma kız şeytana yapılır geldi yavaş yavaş hastane çantası eksileri oluyor onları tamamlamak önemli sonrası zaten çorap söküğü gibi geliyor dolap yerleştirme ütüsü falan yavaştan da yapılır
heyzil06 Eldgrn benim 30 ama sadece bebeğimin eşyalarını yıkayıp ütüledim henüz yarın kendi eşyalarımı yıkayacağım haftasonu da valize hazırlar koyarım nasip olursa 🥹🌸
Eldgrn heyzil06 kolay gelsin canım şimdiden ben o zamana çok agirlasirim diye bırakmak istemedim ki doğru karar vermişim daha şimdiden başladı o ağırlık yavaştan da dolap yerleştirme ütüsünü yapicam bitircem onun acelesi yok çantası önemliydi benim için çıktı akıldan diğerleri öyle böyle yapılır yavaştan
Bilgelihayat Eldgrn Son 62 (Tunceli) önümüzdeki hafta (32 haftalıkken) kıyafetler, battaniye vs yıkayıp ve ütüleyip hazırlayacağım hastane çantasını, çok heyecanlıyım ❤️
heyzil06 Eldgrn en doğrusunu yapmışsın canım gerçekten ağırlaştım artık öyle böyle yapmaya çalışıyorum ama zorlanıyorum çoktan yapmış olmam gerekirdi 🥺 neyse geç olsun güç olmasın diyelim artık 🥹
Eldgrn Melisasis İstanbul diyorsun son hadi bakalım bizde bir görsek sağlıkla o günleri rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ♥️