Rukissss _Cansuu_3 33+2 geceleri uyuyamıyorum sürekli tuvaletteyim mide yanması iyice sıklaştı hayırlısıyla doğum yapalım inşallah 🙏
Serifenuryilmaz _Cansuu_3 32+6 dan selamlar kizlar üzerimde yorgunluk bel ağrısı nefes alamama enfeksiyon hepsi bir arada rabbim daha kötü etmesin sağlıcakla alalım 32+2 de gittim 1918 Gr di
NilAda16 _Cansuu_3 geceleri uyuyamıyorum. Sağa dön sola dön yok olmuyor. Üstüne sırt ağrıları. Üstüne gribim ve çok öksürüyorum. Sıkıntılı dönemler çok
_Cansuu_3 Rukissss aynı durumdayım bende mide yanması tuvalet ağrılar ara ara adet ağrısı oluyor yalancı sancı mıdır
_Cansuu_3 Mbbhcvn canım benim olabilir her bebeğin gelişimi kendine özel oluyor ama muz filan tüketmeye çalış kilo aldırır diyorlar
Elifeyll01 Mbbhcvn benimde çok kötü geçiyor bulantı kusma hala devam ve bebeğim 2 hafta geride 33. Haftada 1800 kilosu 😔
Aysegul123Defne Mbbhcvn yo az değil canım gayet kilosu normal doktorlar korkutuyor birazda bol bol muz süt ceviz badem meyve ve kasqr peyniri ye o kadar geride olacak kadar az değil
Medda Merhaba bende 32+2 günlüğüm bugün doktorkonteolüm oldu bebeğin kilosu 1700 gram dedi gayet iyi dedi doktorum bence doktordan doktora değişiyor.
_Cansuu_3 Leylazerr kasılma hareketi tam olarak nasıl oluyor ben anlayamıyorum ilk hamileliğim ne oluyorsa bebek hareket ediyor diyorum 😃
Rukissss _Cansuu_3 bence yalancı sancı magnezyum kullanıyorum ben bi nebze de olsa azaltıyor kasılmaları
Leylazerr _Cansuu_3 karın sertleşiyor bir yerde toplanıyo benimde işk gebeliğim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
AngelKalkan _Cansuu_3 ilk hamileliğimde ben çok muz tüketmiştim hiç fayda etmedi . Bi bana yaramadı sanırım 😅
_Cansuu_3 AngelKalkan ya ben de yiyorum ama işe yarıyor mu bilmiyorum herkes muz yemelisin diyor diye 😅
Leylazerr Elifeyll01 benim 32+2 de 1930 bugn kontrol için çağırmıştı gittim 33+2 2400 olmuş süt kaşwr ve ceviz tükettim tavsiye ederim
Mbbhcvn Elifeyll01 bunun için perinatolojiye falan gönderdi mi doktorunuz umarım doğuma kadar toparlar bebişler😔