Tubabyklina Mucizem33 Fulyacoban bizde oladr olduk 2 gebeligim acaba tam net ne zmn hareketlerini hissederim
Mucizem33 Tubabyklina bende hissedemiyorum bazen acıkınca uyarı gönderiyor pit pit okadarcik benim 2 gebelik sizin kaçıncı 1 . De hemen belli olmazmis
Fulyacoban Tubabyklina bende daha hissetmiyorum ya ilk gebelik benim doktorum 20-24 hafta arası hissedersin dedi bekliyorum bakalım
Semanur21 Tubabyklina biz 16+0 olduk iki üç defadır hissediyorum çok ufaktan ama ani hareket edince böyle içimde bişiler kopuyormuş gibi oluyor düzenli hissetmemiz için daha erken 🥰
Tubabyklina Mucizem33 bnmde 2. Gebelik canm bnde cok merak ediyorum bişy mi oldu ndn hisstmyrm diye korkuyorum
elvinimmm Mayis annesi olarak 19+3 den 273 gr kızımla selamm 💜mangoyuz biz hic durmuyo cok hareketli bugun doktora gittim hic yerinde durmuyodu eli ayagi 🤣🤣dun gece ilk defa hissettim pıt pıt atiyo darısı tekmeye artik
ozgegundogdu1903 Yasemim bizde 17+2 yiz siz hareketlerini hissedebiliyor musunuz acaba ben hissetmiyorum tedirgin oldum ☺️🙏🏻
020elvn Yasemim merhabalar benim de 17+3 😇 gramını bilmiyorum epeydir gitmedim doktora siz cinsiyetini öğrendiniz mi? Sağlıcakla alın kucağınıza bu arada 💕