HappyEnd-88 Elisam22 ben 3 takım normal pijama takımı aldım 2si önden düğmeli 1i normal. Lohusa takımlarından almadım ona gerek duymadığım için Mart annesiyim o yüzden birini nubuk , birini kadife , birini de polar aldım 😅
Heyecanli_gebe1 Elisam22 2 tk pijama aldım sanki 10 gun mu kalcaz . Çıkış için de eşofman takımı koydum
Elisam22 Heyecanli_gebe1 bir aksilik olmazsa inşallah az kalacağız ama bellide olmaz ayrıca kanamaniz çok olursa 2 takim yetmiyor benim ilk dogumumda gidip evden getirdiler gecince
Elisam22 Heyecanli_gebe1 evet ya bebege anne bebek çantasına hazirladm kendme küçük valiz bende emzirme yastığını goturcem o zaten çok yer kapliyor
sedaa_aa Elisam22 ilk doğumumda 1 gecelik iki tane önden düğmeli alt üst takım götürmüştüm. Geceliktense alt üst takımla daha çok rahat ettiğim için gecelikleri değil alt üst takımları kullandım sadece. Bu doğumda da iki tane önden düğmeli alt üst takım ve bir tane de fotograf çekimi için kullanacağım bir takım götüreceğim. Hemşireler dependin içine pamuklu gazlı bez koymuşlardı o yüzden hiç sızma taşma olmamıştı
Elisam22 sedaa_aa bende öle bi foto için beyaz gecelik sabahlik koydm iki tanede bri uzun kollu bri kisa kollu lohusa takimi koydum
Berelfgun Elisam22 1pijama 2gcelik takımı koydum bn lazım olur diye kalsın bişey olmaz olmamasından iyidir
Dematrions Elisam22 ben normalde 3 pijama takımı birde gecelik aldım .hastaneye 2 sini ve geceliği koyucam .eve gelince de duşumu alır temiz olanı giyerim diye düşündüm .
Derya_gumus Elisam22 3 pijama takimi 2 tane gecelik aldim ben kanamadan dolayi cok degistiriliyormus ve sonrasinda terlemenin cok oldugunu soyluyorlar benimde ilk doğumum olacak biraz fazla almak istedim ne olur ne olmaz diye