Elisam22 2 takim pijama bir gecelik yeterli olurmu sizce ilk doğumunda kanaman çöktü ve geçmişti alt pijamama sanki 3 4 tane değiştirdim gibi hatırlıyorum kararsız kaldım ona göre alacagm
emirtosveannesi Elisam22 1 gecelik 1 beyaz lohusa takımı birde normal pijama takımı aldım yeterli olur sanırım 🌸
Lizbonn Elisam22 2 pijama 1 gecelik alacağım bende yeterli diye düşünüyorum. Normal doğum yaparsam yine 1 gece için bunlar yeterli oluyor.
srnglcskn Elisam22 2 elbise gecelik 1 düğmeli pijama takımı 1 normal takım 2 ayrıca alt aldım ilk doğumum olacak ne olur ne olmaz diye fazla aldım sanırım 😂
beyazgull Bir tane düğmeli pijama takımı , bir tane de sabahlıklı kadife bir lohusa pijama takımı aldım iki tane
Lizbonn Elisam22 Fazla almakta fayda var şahsen kanamanız yoğun olursa yetmeyebilir. 2 gece zaten kalıyorsunuz 2 gece giyecek takım ekstra 2 takım daha koysanız iyi olur
srnglcskn Elisam22 valla fazla gelirse de evde giymeye devam ederim eksiğim olmasında fazlası olsun dedim bende
Erva1234 Elisam22 ben 1 takım düğmeli aldım bitanede evde var yetmzmi normal doğumda bir gece kalıyon zaten bide çıkarken giyecegm kıyafet goturcem tayt üstüne tunik
Aycaaa571 Elisam22 ben 2 tane almıştım pisman oldum yetmedi çünkü normal doğum yapsda çocuğun bir topuk kanı 1 gün daha kaldık ama yetmedi