Suddeee 3kuzuAnnesiyim 21 yaşındayım takvimde yazana göre de 21 yaşındaki kadınların kız çocuğunun olması yüksek ihtimalmiş
3kuzuAnnesiyim Pemberuya valla dıorum ya tesadüf tabi ki ama ıkı kızımdada hamileyken baktım kız dıodu şimdi yıne hamileyim
Nilosfirarda19 Suddeee ilk kızımda doğru çıkmıştı tesadüf sanırım bu sefer erkek diyor ama kız ihtimali daha fazla gibi 2 hafta sonra netleşicek ☺️
Mustafayigitvebeytugannesi Suddeee bende iki oglandan sonra bu üçüncü hamileligim inşallah kız olur çin takvimi ikisinde tuttu umarım bunda da yaniltmaz tutar da kız olur 😊
Sirine34 Mustafayigitvebeytugannesi kızlar nereden bakıyorz bende hamileyim bir bakamadım şu takvime oğlum var şükür 2. Gebeliğim rabbim inşallah birde kız ihsan eder 🥲🌸
Emmu 3kuzuAnnesiyim bana çinntakvşmşne göre bakar mısın 10.07.1993 doğum tarihim hamime kaldığım ay Eylül son adet 11 eylül
Mustafayigitvebeytugannesi Sirine34 canım çin takvimi 2022 olanı yaz otomatik hesaplama yapanı aç. Oraya doğum tarihi hamile kaldığın ay yaz.
Sirine34 Mustafayigitvebeytugannesi kız çıktı 😅 ay ben bir sevindim şaka bir yana sağlıkla sıhhatle gelsin ama inşallah kız olsun isterim bakalım
Mustafayigitvebeytugannesi Sirine34 benmde kız çıkıyor umarım tutar iki oglandan sonra kız olsunn istiyorum 😊