Suddeee Çin takviminin doğruluk payı var mı doğru çıkan yada yanılan oldu mu sevgili anneler lütfen beni biraz bilgilendirirmisiniz
Daisy0000 Suddeee Ablamın 3 çocuğunda da tutmadı.Yalan dolan böyle şeyler. Zaten 2 seçenek var ya kız ya erkek
Papatyaa_01 Suddeee benimki doğru çıktı ama %100 kesin doğru denilemez tabi bunlar sadece olasılık, benim bütün teroiler takvimler hep kız gösteriyodu kızım olacak :)
3kuzuAnnesiyim 3kuzuAnnesiyim bende onun en ayrıntılı tablosu var yuklıyebilsem yuklıcem ordakı tarıh aralıklarına göre bakıcaksınız
Suddeee 3kuzuAnnesiyim bana kız dedi umarım yanılmaz yoksa iyi dileklerde bulunmam çin takvimini bulan için 😅😂
3kuzuAnnesiyim Suddeee evt ama bu takvim daha ayrıntılı mesela hamıle kalınan gunler hangı aydan hangı aya dıe belirtio işte foto yuklemeyi bilmiom yuklerdimde
Suddeee Mustafayigitvebeytugannesi benimde gönlümden hep kız geçti kız çıkınca sevindim o yüzden diyorum ya inşallah yanılmaz diye 😂😂
Suddeee 3kuzuAnnesiyim bacı hamile kaldığım günü nasıl bileyim ben kafa git gel zaten ayını zor hesapladım 😂😂😂
Emmu 3kuzuAnnesiyim bana çinntakvşmşne göre bakar mısın 10.07.1993 doğum tarihim hamime kaldığım ay Eylül son adet 11 eylül
3kuzuAnnesiyim Suddeee yumurtlama gününden tahmın edebilirsin adetten 14 15 16 gün sonra sonucta:) gebelikte o zmn olmuş oluo dolayısıyla adet gunun bir ay hamile kaldıgın ay baska bir ay oluo buda sonucu etkilio:)
Mustafayigitvebeytugannesi Suddeee bende iki oglandan sonra bu üçüncü hamileligim inşallah kız olur çin takvimi ikisinde tuttu umarım bunda da yaniltmaz tutar da kız olur 😊
Suddeee 3kuzuAnnesiyim Ama benim karşıma çıkan tabloda yaşıma göre sadece ocak ayı erkek gösteriyor aralığa kadar hep kız
ecoy34 Suddeee benim doğru çıktı ama tabiki rabbim bilir biz eglence amaclı yapıyoruz tutan tutuyor iste 🤭
Suddeee ecoy34 sağlıklı olsunlar da önemli olan o kız erkek ne fark eder evlat ikiside ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri gönlümden hep kız geçti hayırlısı olsun