Niidos diyetisyen-anne13 5+2 de vajinal ile keseyi gördükk çünkü karından kese vardı ama yolku göremedii vajinal ile gördüü🙏🏻 7+2 de kalbini duydum😍 bilerek 7 de cagırdı 6da cok duyulmaz dedi net duyalım diye 7de çağırmıştı
didem23 22+0 greyfurt büyüklüğündeyiz 🥹🥰 fakat bugün doktor kontrolüne gittiğimde fazlası ile enfeksiyon olduğu için antibiyotik verdi ve kasık ağrılarım var ara ara 😥 daha önce yaşayan oldu mu ?
Bsra12_- Busegungoor amiin 🤲🏻🤍 bende öyle valla ne bulduysam yedim tuz konusunda kendime çok dikkat ettim o kadar 😅
gunescinar27 yagizegemom maşallah🧿 nasıl besleniyorsunuz acaba sorabilir miyim? bende 19 haftalığım 220 gram şuan
yagizegemom gunescinar27 sabah kahvaltımı düzenli bi şekilde yapıyorum kuzum her gün 1 yumurta kesin yiyorum ve aç karnıma pekmez içiyorum tahin pekmezde yiyorum ayriyetten onun dışında günde 1 tane kesin muz yiyorum meyvemi kuruyemişlerimi düzenli bir şekilde yiyorum başka da dikkat ettiğim bişey olmuyor açıkçası sadece bunlara dikkat ediyorum 🐣🥰
gunescinar27 yagizegemom çok teşekkür ederim aşağı yukarı bende böyle beslenmeye özen gösteriyorum ama bazen iştahım çok kapalı oluyor öyle zamanlarda da meyveyi bol yemeye çalışıyorum🤷🏻♀️
yagizegemom gunescinar27 rica ederim🌸 benim hiç mide bulantım kusmam iştahsızlık olmadı o yüzden ne yediysem hem bana hemde bebişe yaramış 🙈
yagizegemom mre1630 üstte yazmıştım kuzum sadece onlara dikkat ediyorum onun dışında canım ne isterse yiyorum valla🐣🙈
Sererva mre1630 ay vallahi bilmiyorum perşembe günü 3 lü detaylıya giricem orda söyler sanırım doktor kaç grm oldupunu tahmını bu haftalarıa 500-650 arası oluyormuş