Niidos diyetisyen-anne13 oy oyy yolun eeen başındasınız 😍 ama o kadar hızlı geçiyor ki zaman. Aslında geçerken yavaş gibi geliyor ama bak 18+4 olmuşum ben öğrendğimde 3+4 dü :) ayy kalp atışıydı aha cinsiyetiydi aha şeyiydi derken hızlıca geçiyor aslında😍 riskli bir dönemdesin bool bol yat, keyfine bak ❤️
diyetisyen-anne13 Niidos ay bana da zaman geçmek bilmiyor. Sürekli merak halindeyim :) kaçıncı haftada keseyi görüp ilk kalp atışlarını duyabildiniz?
Niidos diyetisyen-anne13 5+2 de vajinal ile keseyi gördükk çünkü karından kese vardı ama yolku göremedii vajinal ile gördüü🙏🏻 7+2 de kalbini duydum😍 bilerek 7 de cagırdı 6da cok duyulmaz dedi net duyalım diye 7de çağırmıştı
Angelprenses nnisanannesiii 38+4 prensesim🥰3bucuk kilo tospik lahana büyüklüğünde ama hayla gelesi yok😊😊
zynp-bs94 nnisanannesiii 19. haftamıza girdik bugün mango olmuşuz geçen hafta prensesim 226 gramdı 🥭💕
Aysek53 Betulomay_ Daha hiç gitmedik canim kan verdim orda cikinca randevu aldik haftaya perşembe bakalim
Busegungoor @Bsra12_- amiiin allah sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😍😍🤲🏻 valla yemeğime pek dikkat ettiğim söylenemez canımın çektiği herşeyi yedim. Sadece bu haftalarda artık iştahsızlaştım. 😂
Bsra12_- Busegungoor amiin 🤲🏻🤍 bende öyle valla ne bulduysam yedim tuz konusunda kendime çok dikkat ettim o kadar 😅
pinarsabrii nnisanannesiii 29+2 olduk, mor lahana🫶🏻 en son 26+5te gitmiştik 1 kg 50 gramdı, haftaya randevumuz var o zaman güncel öğreneceğim🙏