Zdiyebiri inşallah en kolay şekilde nasip olur 🥰 aslında bizim istediğimiz bi zaman dilimi olmadı, ilk 1 sene çocuk düşünmedik, ondan sonra düşünür düşünmez çok şükür hamile kaldım, ama dış gebelikle sonuçlandı, ondan sonra 1 sene mecburi ara verdik, ben riske atmamak için tüp bebek denemek istedim, 1 kere denedik tutmadı, ondan sonra yine ara verdik, tüp bebeğin üstünden 5-6 ay geçmişti, ben şans eseri bida hamile olduğumu öğrendim, kimyasalla sonuçlandı, tam oldu bitti dinlenelim derken, kimyasalın bittiği ay ben yine hamile kalmışım 😅 yani peşpeşe hamile kaldım oda nasip olmadı, ondan sonra tam 1 sene yine dinlendim 😁 eşim kontrole gitti varikoseli olduğunu zaten biliyorduk, ben çok yıprandığım için önce onu çözelim dedik, o süreçte bende pıhtılaşma testi yaptırdım, hepsini aynı anda çözdük, ocak ayında aşılama denedik hemen şansımızı deneyelim diye, nasip olmadı, ertesi ay ben yine hamile kaldım 🥰 çok şükür bu sefer nasip oldu. Dualarım sizinle, doğru zamanı beklediğine o kadar eminim ki, çünkü hamile kalmakla bitmiyor olay, dua ederkende detay vermek lazım, sağlıkla sıhhatle olsun diye, ben hep bi hamile kalayım diye etmiştim dualarımı 🥲 böyle uzar gider anlatacaklarım, o yüzden kendinizi strese sokmayın, hiç bilinmeyen bi süreç, tam oldu diyorsunuz olmuyor, beklemediğiniz anda oluyor 🫶🏻