Bebegimizolsundu Nasibe_34 gerçekten mi Ya hemen çıkmadı ama canım 😕 yirmi yirmibeş dk sonra belirdi ben görüyordum ama kameraya yansımadı ilk dakikalar
Nasibe_34 Bebegimizolsundu daha yeni çünkü çok yeni bende 5 haftalikken öğrendim benimki hemen çıktı ama sizinki daha 2 haftaliktir bence
Bebegimizolsundu Ays19Ays ama var gibiydi ben hayal ediyorum sandım yani çekince fotoda çıkmıyordu yarım saat sonra fotoda çıktı işte ondan sordum canım 😕
Melek2424 Olmasa hiç çıkmaz ben bu testle aynı sizin gibi çıkmıştı adetime 4gün kala öğrendim kan verdim değerim 400cıkmıştı 4haftalık hamileymişim şok oldum duyunca
Bebegimizolsundu Melek2424 ayy inşallah daha adet günüm yarın pazara kadar gelmezse tekrarlarım artık Pazartesi sabah idrarıyla daha belli oluyormuş teşekkür ederim ☺️ ♥️
Melek2424 Bebegimizolsundu Allahım gönlüne göre versin canım benim işallah Allah kim istiyorsa nasip etsin 🥰🥰🥰🥰
Bebegimizolsundu Tbsra95 ne bileyim Ya yan çizgi oldu tekrarlıcam yok elimde sağol canım görüyorum seni Allah sana da nasip etsin isteyen herkese inşallah 🤲🏻🫶🏻🥰